Miből vette Herby a PS4-et? Amikor mindig sír hogy venne autót meg ezt azt meg nincs pénze
Szerintem Youtube pénzből.
Nem akarom elhinni,hogy havi több milliós nézettsége van és olyan keveset keres mint ahogy ő előadja.
Nekem egy kisebb csatornám van amin havi 200-300ezer megtekintés van és az hogy 150-300$ akkor ő akinek van havi 5 millios megtekintése minimum 2000-3000$ kéne,hogy jöjjön neki, bár ennyi nem hiszem hogy bejön neki mert magyar nézettség kevesebbet ér de akkor is átszámítva havi 200.000-300.000tuti megvan neki, csak játssza az agyát,hogy ilyen szegély meg olyan szegény aztán a könnyen manipulálható emberek bedőlnek neki és küldik a pénzt, meg a cuccokat.
Csak azt nem tudom ezt miért tagadják, talán azért mert a magyarok nem nagyon akarják azt elfogadni,hogy nem csak fizikai munkából hanem otthoni,szellemi munkából is lehet pénzt keresni, nem is akármennyit.
Külföldi videósok teljesen, normálisan felvállalják hogy dollár 100 ezreket keresnek(persze a több millió feliratkozojuak) és még sincs belőle semmi konfliktus mert teljesen normális dolgok, de hát a magyar mentalitás az máshogy működik. Itt hogyha nem egy gyárba szopsz napi 12 órát hanem mondjuk otthonról kényelmesen szabadúszóként dolgozol akkor te kapod a "szebbnél szebb" megjegyzéseket, de hát ez semmi más csak irigység...
# 7
Szerintem nem irigységben kell a választ keresni, hanem a legtöbb egyszerűen elfelejtett adózni és félnek a NAV-tól.
Persze ebben is van valami, bár KATA-ként szerintem tök egyszerű adózni ennyit szerintem nyugodtan megtehetnének és legalább nem kéne félniük ez miatt.
Bár Herby az talán adózik, vagy volt erről valami videója, bár kitudja.
Nem nagy valami. Egy átlagos autóra csak a gumik kerülnek annyiba, mint egy PS4. Ne irigykedj egy tehetségtelen alkeszra, aki csak fikázni tudja azokat akikre valamiért irigy. Itt nem feltétlenül a legnézettebb videósokra kell gondolni /mert a nézettséget még egy Bartos is el tudta érni/, hanem a nála kreatívabbakra, vagy akik olyan dolgokat tudnak megtenni amiket ő nem /bármelyik átlagember/.
Majd összekoldul egy autót is. Kívánom neki, hogy kapjon valakitől ajándékba egy Suzuki Swiftet! Vagy kalapozzák össze neki a rajongók rá a pénzt. Váljék egészségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!