Már ingyenes kikérni az erkölcsi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 17:40
1/9 anonim válasza:
Ugyfelkapun keresztul igen, ha postan igenyeled akkor az illeteki belyeg arat kell kifizetni meg a level feladasi dijat ez osszessegeben kb. 550 ft.
2/9 anonim válasza:
Igen ingyé van. Most kértem én is pár hete. A postán csak a borítékot kell megvenni, de már nem emlékszem az árára. Pár száz forint volt.
3/9 anonim válasza:
komolyan? miota lett ingyenes? bocsi az offert, csak erdekel.
5/9 anonim válasza:
ebbe az évben lett ingyenes. kb 500 Ft, ebben benne van a levél 150 meg az ajánlott feladási díj 350ft.
illetékbélyeg nem kell rá, se csekk se más.
Viszont évente csak 4x tudod ingyenesen lekérni.
6/9 anonim válasza:
Évente négyszer ingyenes, az ötödiktől 3000 forint.
7/9 anonim válasza:
Én már kértem ebben az évben kétszer ügyfélkapun, de még soha nem fizettem érte, még postaköltséget sem. Vagy ezt levonják valahonnan? Hová kellett volna fizetnem? :D
Amúgy 4-szer lehet ingyenesen igényelni egy évben.
8/9 anonim válasza:
Egyikőtök se írta le a pontos összeget. Az erkölcsibizi-igénylőlap a postán 155 Ft, a levélfeladás 395 vagy 425 Ft attól függően, hogy simán vagy elsőbbségivel szeretnéd feladni.
Más költsége nincsen.
9/9 anonim válasza:
Akkor, ha valaki több, mint 4 olyan állásra jelentkezik, ahol erkölcsi bizonyítvány kell, akkor az 5.-től minden jelentkezésre 3 ezer ftot kell fizetni? Az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!