Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek! Ha lehetne...

Lányok, hölgyek! Ha lehetne egy szupererőtök akkor mi lenne az? Miért? Melyik az a szupererő amelyik úgymond nőies szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 01:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A szupererőt úgy gondoltam, hogy super strength, nem tudom, ez mi magyarul. Fizikai erő."

Ez több ponton bukik. Az hogy extrém nagy fizikai erővel rendelkezel, még nem jelenti az hogy nem bántanak. Másrészt ha nem bántanak az nem szuperképesség. Engem nem bántanak, és nem érzem magam szuperhősnek.

2016. júl. 21. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Telekinézis :3 Vagy időben utazgatás :D

A legnpiesebb szerintem Meg Griffin szuperképessége:

[link]

2016. júl. 21. 14:03
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Vagy szuper erős lennék, vagy pedig rendelkeznék olyan képességgel, hogy tetszőlegesen változtathatom a külsőmet.

Kit érdekel, hogy egy szupererő nőies-e ne akarjunk már ilyen baromságokat ráaggatni mindenre :D

2016. júl. 21. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ez több ponton bukik. Az hogy extrém nagy fizikai erővel rendelkezel, még nem jelenti az hogy nem bántanak. Másrészt ha nem bántanak az nem szuperképesség. Engem nem bántanak, és nem érzem magam szuperhősnek."

Miért kötekedsz?

Azt akarom, hogy aki bántani próbál, annak oda tudjak ütni, hogy ne bántson. Vagy meg tudjam védeni a gyengéket.

Nem bántanak téged, de bánthatnak. Holnap kést nyomnak az oldaladba, hogy add oda a telefonod. Ha szupererős vagyok, kicsavarom a kezét.

Én sem kezdek el kötekedni a manipulációs emberekkel, pedig ritka hányingerkeltő valakinek a gondolataiba bemászni.

2016. júl. 21. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Megtanulnék karatézni full contact-ban, és egyvalakin nagyon alkalmaznám a tudásomat.

A harcművészet ismerete is lehet nőies a mai világban.

2016. júl. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!