Az anyja egy tipikus túlféltő volt, ez a jiddische Mame jellemzője. De ha mégsem zsidó, a stílusa az agresszív zsidóké. Ideggyengesége is zsidó vonás az egymás között szaporodás miatt.
2021. jan. 23. 10:29
12/17 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, de én úgy kerültem ide, hogy ezt olvastam ma.
A nagyon különös az az, hogy a legutolsó válasz ide január 23-án érkezett, a cikk pedig február 5-ei. Tehát Puzsér szavaival élve ez olyan, mintha a kollektív tudat egyidejű megnyilvánulására láthatnánk most egy példát.
Bennem még mindig bizonytalan, hogy zsidó-e, vagy más okból deportálták az édesanyját. (Talán cigány, rendszerellenes vagy más oka volt?) Aki tudja a választ, kérem ne tartsa magában. Az előttem lévő hozzászólókhoz is tudok csatlakozni: ezidáig sokszor felmerült bennem a kérdés, hogy Puzsér esetleg zsidó vagy cigány származású és az is felötlött bennem, hogy arab beütése van. De még soha nem kerestem rá erre a témára ezelőtt. Furcsa ez az egész beszélgetés itt, ilyet még nem tapasztaltam.
2021. febr. 6. 05:25
13/17 anonim válasza:
Azok alapjan, hogy az anyja holokauszttulelo volt, szinte biztos, hogy minimum felig zsido. Hatalmasat emelkedett most a szememben. Nem azert, mert filoszemita lennek, hanem mert a leghangosabb szoszoloja volt annak, hogy a generacioko ativelo holokausztszorongast nem szabad tovabb vinni. A szemelyes erintettseg nemcsak feljogositja erre az allitasra, de egyben az emberi nagysagat is jol mutatja.
2021. febr. 12. 09:41
14/17 anonim válasza:
Puzsér név a szláv puzsa-ból ered. Csiga,pont olyan taknyos ,mentálisan súlyosan sérült ,mint puzsa. ( Puzsér ) Ez foglalkozást jelöl. csigaszedő,csigaárus,csiga étel készítő. Uff !
2021. febr. 25. 21:44
15/17 anonim válasza:
Utolsó, ezt honnan szeded? Vagy csak trollkodsz?
2021. febr. 26. 04:37
16/17 anonim válasza:
Inkàbb valamilyen szláv szàrmazású elmebeteg lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!