Létezik olyan ember, aki hozzám hasonlóan szintén nem szereti a kávét?
De furcsa ennyi olyan választ látni, hogy nem szeretik a kávét... :D
Én konkrétan belehalnék a hiányába, mert azon kívül, hogy imádom, én rosszul vagyok, ha nem iszok kávét. Próbáltam már, hogy olyan napon, amikor nincs rá szükségem, nem iszok, de mégis muszáj volt, mert rájöttem, ha ezt csinálom, pár óra múlva elkezd iszonyatosan fájni a fejem, szédülök, és addig csak forog velem a világ, amíg nem iszok egyet... Utána viszont semmi bajom, ezért inkább minden reggel kávézok, nehogy rosszul legyek, és szenvedjek. :)
Először is szerintem a kávé, az a fekete kávé. Én havonta egyszer megiszom valami tejszínhabos csodát, de abban annyira nincs semmi, hogy meg sem dobogtatja a szíved.
De reggelente... alapból meleget nem tudok reggel inni. Sőt, a csapvizet sem tudom, ha csak hideg, csak ha előző este betettem a hűtőbe. Elképzelni sem tudom, hogy reggel frissen, üdén megigyak valamit, ami meleg és büdös tőle a szám.
Ha nagy ritkán megfájdul a fejem, először iszom egy csomó vizet, aztán ha nem múlik, iszom egy kávét, sima feketét, de annyira gyűlölöm az ízét. De jobb, mintha gyógyszert vennék be, általában segít.
(A tesómnak ez pl. nem működik, azt láttam egy dokumentumfilmben, hogy a fejfájás elmulasztásra azoknál jó, akik nem isszák rendszeresen.)
Nekem semleges.
Ha kellene, meginnám, de 3 óra alvás után sem érzem, hogy szükségem lenne bármilyen koffeinlöketre (pl.: kávé, energiaital).
Az illatát én is szeretem, ahogy jó pár válaszoló, de az ízét nem. Próbáltam már pár félét, mert mindig volt olyan ismerős, akinek az volt a mániája, hogy na majd ezt vagy azt a fajtát szeretni fogom. Hát, nem jött össze.
A koffeinnel nincs gondom és az energiaitalok ízét is szeretem.
A kávésokkal sincs bajom, viszont akik a reggeli kávé nélkül elviselhetetlenné válnak, azok eléggé zavaróvá tudnak válni. Kőkeményen függők, ismerek pár ilyen embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!