Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az furan jon ki...

Szerintetek az furan jon ki vagy bunkosag ha egy csaj lekever a fiunak egyet ha megcsalja?

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 01:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor megérdemli. Csak ne bénázd el, mert akkor nevetségessé válsz. Láttam már lányt, aki pofont akart adni egy srácnak és lényegében a levegőbe ütött, elég gáz volt.:)
2016. júl. 17. 13:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Na erre enisbgondoltam :/
2016. júl. 17. 14:15
 13/18 anonim válasza:

Üss ököllel, teljes erőből!!!! ;)

Megérdemli!!!!!!!!!

21/L

2016. júl. 17. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó egy veszélyes tanács, ne fogadd meg. Aki ököllel üt, az gyakorlatilag verekedést kezdeményez, annak minden következményével (pl: sokkal keményebben visszakapod) együtt. Ráadásul ököllel még egy lány is tud sérülést okozni, ennek pedig jogi következményei lehetnek.
2016. júl. 17. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit keres ez a kérdés a szórakozás kategóriában? :D
2016. júl. 17. 22:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat. Utolsonak: lefagyott a telom es mashova nem tudtam :"DD
2016. júl. 18. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Aha, látom, azóta már a helyére került. :D

Valóban nem old meg semmit, de miért lenne bunkóság azok után, hogy megcsalt?

Mondjuk az egész szituációfüggő is... Ha nagyon viszket a tenyered tőle, akkor lekeverhetsz neki egyet, de jobb megoldás szerintem, ha szakítasz és utána lesz***d a fejét. A reménytelenül hülyéken amúgy sem segít száz pofon sem.

2016. júl. 19. 00:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Hat igen sajnos.. :D :/
2016. júl. 21. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!