Ha nem használok facebookot akkor már kamu vagyok?
Regisztráltam pár napja egy ismerkedős oldalra és szomorúan tapasztalom, hogy mindenki át akar menni facebookra és amint ismerősök leszünk jön a kérdés, hogy "miért csak ennyi lájk van a képeden? Miért nincs több képed? Miért nem osztasz meg semmit? Hát tuti kamu vagy." Pedig csak arról van szó, hogy egyszerűen nem élek facebookos életet. Arra használom csak, hogy irkálok a barátaimnak. Egy profilképem van, hogy tisztában legyen az ismerőseim azzal, hogy ki vagyok. Nincs instagramom, viberem meg semmi más. Lehet, hogy hihetetlen a mai világban de így van. Komolyan ennyire eltorzult a világ?
18-26 éves korosztályról beszélünk.
Ha nincs facebookod nem kamu vagy, hanem nem is létezel. Kb ezt vallja a mai "fiatalok" többsége.
Nekem sincs frászbúkom. És nem is kell.
Nyugi nekem sincs facebookos eletem. Egy fenykepem volt fent, nemreg azt is leszedtem. :D
Bizonyos szempintbol ertheto az aggodalmuk. Ilyenkor ajanld fel hogy skypeon megmutatod az arcod elo egyenes adasban. :)
Van facebookom, de szinte csak szellemként van jelen az adatbázisban :D
Nagyon, nagyon, nagyon ritkán használom. 1 éve még nem is volt, pedig nem vagyok fiatal, nemrég hoztam létre. Max. hivatalosabb ügyekben lépek be, ha kell valami, szóval ismerős érzés :D
Sok korcs van, elhiheted nekem. Lassan ez már követelmény.
Ha ez megnyugtat,nekem régóta nincs fosbukom.Évekkel ezelőtt töröltem magam róla.Kb úgy 2011 környékén.Nem is voltam fent sokáig.(Kb 2 hónapig.)Viszont abszolút nem hiányzik.Barátaim közül aki akar érdekes módon mégis eltud érni máshol.Pl: Skype-on,vagy telefonon.
Elvégre sörözést és egyéb összejövetelt is meg lehet telefonon beszélni,vagy akár e-mailben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!