Fiuk mi a véleményetek ha egy lánynak az egész haja be van festve vagy csak félig ombre stílusban?
Például ha full zöld vagy pink egy lány haja vagy csak félig . És ti melyik szint ajánlanátok egy lánynak milyen szint látnok szivesen egy fiatal szinte fekete szemű lányon akinek világos a bőrszine. Kb 15-20 év körüli .
Pink?
Lila?
Piros?
Kék?
Zöld?
Egyéb? Nagyon kiváncsi lennék a válaszaitokra. Estelg zavaro lenne számotokra ha mondjuk a barátnőtök haja is "szines" lenne?? A válaszaitokat előre is köszönöm és kérlek nézétek el nekem a nyelvhelyességi hivákat:)
Nekem személy szerint, tetszik a festett, kicsit merészebb színű haj. Az még csak hozzátesz az élményhez hogy az illető szeme közel fekete és a bőre fehéres.
Sajnos kevés ilyen lányt látni mostanság, ritkult az egyediség...
Ha rajtam múlna akkor kirívó pirosat választanék, vagy ha egy kicsit merészebbet, akkor pinket.
Persze ezek a hajszínek sem mindig állnak jól egy személyen.
A félig festett haj, valahogy nem fekszik. Fura látni hogy egy rikítő zöldből, liláből, kékből[...] átvált barnára vagy szőkére esetleg vörösre a hajszín. Ez is csak az én véleményem...
Remélem segítettem. :)
23/F
Nekem pl. ez a hajszín is tetszik:
De ez a szín azok közé tartozik amik tényleg csak keveseknek áll jól.
Egyébként a pink/piros haj nem tetszik. A vörös sokaknak jól áll, az tetszik. A zöld sem tetszik. Lila elmegy, de csak ha sötétebb fajta.
A kék haj ombre formában jól néz ki úgy, hogy felül fekete, vagy sötétkék, majd ez átmegy kékbe/világoskékbe, kép:
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!