Szerintetek is gáz ha egy 24 éves lány szeret színes ruhákat hordani?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretem a sötétebb színeket, pedig vannak ilyen színű cuccaim is. De a leginkább a színesebb ruhákat részesítem előnyben pl. rózsaszín, sárga, kék stb. Ugyanis anyukám szerint már nem hozzám való színek ezek.2016. júl. 9. 17:50
1/13 anonim válasza:
Öreg vagy már, járj csak feketében.
:)
2/13 anonim válasza:
Hát én jóval idősebb vagyok,de hordok színeket,színeset.
3/13 anonim válasza:
Nem gáz. Szerintem minél színesebben öltözködik valaki, annál jobb.
Ellenben én pl szinte mindig sötét színekben járok (fekete, sötétkék, sötétzöld).
5/13 anonim válasza:
Dehogyis!Ez nem kor függő.Persze ne vegyél fel rózsaszín nadrágot meg kék cipőt egy sárga táskaval meg lila sállal.Ha elegánsan hordod pl egy sima farmerhez felvehetsz több színt is.
6/13 anonim válasza:
Nem.
Csak ésszerűtlen dolgok "gáz"ok.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem öltözök úgy mint egy papagáj. Pl. egy rózsaszínű blúzt felveszek egy sötétkék farmerhez. Sálat nem is szoktam hordani, csak télen.
2016. júl. 9. 18:04
8/13 anonim válasza:
Kérdező kapaszkodj meg,43éves férfi vagyok és csak egy fekete dzsekim van,minden más cuccom színes,.narancssárga,rikító zöld stb.
10/13 anonim válasza:
Hordjad inkább az "Egyedi vagyok, úgyse értitek meg" feketét.
Miért lenne gáz? Ha jól néz ki és tetszik hordj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!