Hogy lehet, hogy ha valakit innen tiltottak, újra tud regisztrálni, pedig elvileg nem lehetne?
Engem egyszer tiltottak, mert kamu kérdést tettem fel, pedig tök jó vitát generáltam, egy este alatt több száz válasz érkezett :D Csak a végén leírtam, hogy kamu a kérdés, nem is történt meg velem, erre letiltottak. Azután be tudtam lépni, de nem tudtam válaszolni a kérdésekre, és kérdést sem írhattam ki, illetve más e-mail címről is tudtam regisztrálni, de arról sem írhattam ki kérdést, és nem válaszolhattam.
Egy idő múlva írtam az oldal alján található e-mail címre, hogy tényleg kamu volt a kérdésem, de nem is ez volt a lényege, hanem a probléma, amit felvetettem, illetve, hogy kinek mi a véleménye erről a problémáról. Szóval nem értem, ez miatt miért kellett letiltani. Erre kis idő múlva visszavették a tiltást, és azóta újra tudok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!