Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, amit nagyon...

Van olyan dolog, amit nagyon irigyelsz a gazdagoktól?

Figyelt kérdés

Nem vagyok irigy ember, nem kívánom el a gazdagoktól a szép házakat, ruhákat vagy a drága autókat. A saját, régi, olcsó változataimmal is tökéletesen jól elvagyok. Egyedül, amit irigylek tőlük, az az utazás. Annyira sok hely van a világon amit látni szeretnék, és tudom, hogy sosem fogok eljutni ezekre a helyekre a pénzhiány miatt. Jó, a közeli úticéljaimra van esély (Európán belül), de tudom hogy Ázsiát, Indiát, Ausztráliát vagy Kanadát sosem fogom látni. Ez egy kicsit elszomorít, mert csak egy életünk van, és pár dolgot egyszerű a pénz miatt lehetetlen megvalósítani. Nektek is vannak ilyen vágyaitok? Amik sosem válhatnak valóra a pénz miatt?

Jó, persze, mindenki negnyerheti a lottót, de ha reálisan nézzük a dolgokat. :)

2016. júl. 7. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
A szemléletüket
2016. júl. 8. 07:52
 12/14 anonim ***** válasza:

gazdagot hogyan érted?

akinek csak sok pénze van, vagy aki felfogás alapján gazdag?

ha egy olyan ember akinek nincs meg a megfelelő pénz szemlélete megnyeri a lottót akkor az valószínűleg gyorsan elherdálja...

23F

2016. júl. 8. 08:50
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Az utazás pénzbe kerül, szóval akkor a pénzüket irigyled. Meg minden, ami a gazdagoknak van, neked meg nincs, az pénzbe kerül.
2016. júl. 8. 14:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem ezt írtam én is? Azt irigylem, hogy van pénzük utazásra. A házukat, kocsijaikat nem irigylem, ezt írtam csak. Köszönöm a sok választ egyébként! :)
2016. júl. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!