Van olyan dolog, amit nagyon irigyelsz a gazdagoktól?
Nem vagyok irigy ember, nem kívánom el a gazdagoktól a szép házakat, ruhákat vagy a drága autókat. A saját, régi, olcsó változataimmal is tökéletesen jól elvagyok. Egyedül, amit irigylek tőlük, az az utazás. Annyira sok hely van a világon amit látni szeretnék, és tudom, hogy sosem fogok eljutni ezekre a helyekre a pénzhiány miatt. Jó, a közeli úticéljaimra van esély (Európán belül), de tudom hogy Ázsiát, Indiát, Ausztráliát vagy Kanadát sosem fogom látni. Ez egy kicsit elszomorít, mert csak egy életünk van, és pár dolgot egyszerű a pénz miatt lehetetlen megvalósítani. Nektek is vannak ilyen vágyaitok? Amik sosem válhatnak valóra a pénz miatt?
Jó, persze, mindenki negnyerheti a lottót, de ha reálisan nézzük a dolgokat. :)
gazdagot hogyan érted?
akinek csak sok pénze van, vagy aki felfogás alapján gazdag?
ha egy olyan ember akinek nincs meg a megfelelő pénz szemlélete megnyeri a lottót akkor az valószínűleg gyorsan elherdálja...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!