Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen nevet lehet Betty-nek...

Kakóbabkivonat kérdése:

Milyen nevet lehet Betty-nek vagy Betta-nak becézni?

Figyelt kérdés

Egy regényt írok, amiben a főszereplőt Betty-nek becézik. De a csaj az 1800-as években él, és a testvérei is Atticus, és McKenna, és ha a csajt Bettina-nak hívnák, az olyan snassz...

Vezeték nevük sincs, szóval ha valaki tudna olyat mondani, ami illik a nevükhöz megköszönném, mert nem találtam egy olyat se, ami tetszene. Előre is köszönöm.

(Betty-ék Norfolkban élnek)

2016. júl. 5. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%

Elizabeth, te nagyon okos.

Színvonalas regény lehet.

2016. júl. 5. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Beatrix??
2016. júl. 5. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Érdekelne, megy-e a 19. század eleji angol. Valamiért sejtem, hogy nem. Ha viszont mai angollal írod, nevetséges lesz.
2016. júl. 5. 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a regényt, ha egy ilyen kérdésben elakadtál.
2016. júl. 5. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Elisabeth.

Az Elisabeth név nagyon hires és régi angol név.

2016. júl. 5. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Elizabeth, Beatrice, Beth, Lizabeth, de egy kis csavart is vihetsz a storyba, pl ugy, hogy nem is Betty / Betta ( ezt mondjuk ne eroltesd, mert egy halfajra fog mindenki gondolni...) az igazi neve, csak mondjuk kiskoraban a nagymamaja / unokanovere igy becezte, es rajta ragadt.

vezeteknevek: [link]

[link]

2016. júl. 5. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Vajon Oscar Wilde-nak hogy sikerült a gyakori segítsége nélkül írni?

Kiejtetted egyébként brit akcentussal a Betta nevet? Mert "better"-nek vagy "bitter"-nek hangzik.

2016. júl. 6. 00:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon tudlak sajnálni titeken, hogy csak azért válaszoltok, hogy leszóljátok, megalázzátok a kérdezőt. Egy teljesen normálist kérdést tettem fel, és teljesen normális választ vártam. Ennek az oldalnak a segítségkérés és adás a lényege, és ha valaki nem hajlandó erre, az inkább kerülje el messziről.

Örülök, hogy valaki tényleg segített, köszönöm. Az Elizabeth-et tudom, gondoltam is rá, csak nem illik a lányhoz. Ezért gondoltam, hogy esetleg valaki nem e tud valami egzotikusabb hangzásút.

Ha valaki TÉNYLEG segíteni akar, akkor azt kérem, hogy tegye meg.

A regényírásról meg annyit, hogy nem ez az első regényem, sőt nem is a második, és nem egy írói pályázatot megnyertem.

Szóval, ha kritizálni akartok valakit keressetek mást.

Puszi <3

2016. júl. 6. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Angolul írod vagy menőzésből mennek az angol nevek, írókám? Ott is mások fogták a kezed, miközben írogattál?
2016. júl. 6. 12:51
 10/11 A kérdező kommentje:

Sokaknak ajánlom figyelmébe a kommenetek írásának feltételei. Ajánlom nézzétek meg, olvassátok el, és fogjátok fel a leírtakat.

Ha segíteni akarsz, segíts. Ha nem, akkor görgess tovább. Nem kell kommentet írnod, ha azzal csak magadat alázod meg. Mert ti itt legtöbben ezt tettétek. Megmutattátok, milyenek az olyan emberek, akiket teljesen hidegen hagy az, ha valaki bizalommal fordul feléjük.

Ha valaki segítséget kér, az segítséget vár, nem olyan hangnemű válaszokat, amiket ti adtatok. Ezzel csak magatokat minősítitek, tehát jobb, ha inkább hallgattok, mert, ha folytatjátok a mocskolódást, azzal csak még lejjebb süllyedtek azok szemében, akik ezeket elolvasták.

Ha egyetértesz velem, mosolyogj, és görgess tovább, ha nem, akkor küldj el gondolatban oda, ahová csak akarsz, de kímélj meg attól, hogy még egy ilyen üzenetet kelljen elolvasnom.

Mert ezeket olvasva, újra, és újra csalódom az emberekben. (Tisztelet a kivételnek!!!)

2016. júl. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!