Szerintetek melyik fiú a leghelyesebb? Cameron Dallas, Shawn Mendes, Justin Bieber, Matthew Espinosa vagy Carter Reynolds?
Figyelt kérdés
Itt vannak a fiuk:
Cameron Dallas: [link]
Shawn Mendes: [link]
Justin Bieber: [link]
Matthew Espinosa: [link]
Carter Reynolds: [link]
2016. júl. 5. 20:06
11/23 anonim válasza:
Shawn 💗 A kinézete csak bónusz,a személyisége na attól olvadok el, meg a hangjától😍
12/23 anonim válasza:
Nekem egyértelműen Cameron💜.
De utánna Shawn(imádom a hangját😍),Justin,Matthew és Carter közt nem tudok választani:D.
15/23 anonim válasza:
Matt, Carter, Shawn és Cam a nég kedvencem a MAGCON-ból, szóval... :D ♥
18/23 anonim válasza:
Oké egyértelműen Shawn az életem értelme, viszont Justinon kívül a másik három srác is a szerelmem (Matt a dinoszauruszom ennnnnyi) úgyhogy
valahogy úgy hogy
1: Shawn
2: Matt, Cam, Carter
3: Justin
19/23 anonim válasza:
Cameron az én életem! Nekem Ő az első! *-* Ily Cam <3
20/23 anonim válasza:
Shawn.Nem elég, hogy eszméletlen jó énekes és dalszerző, még fantasztikusan is néz ki.Számomra Ő a tökéletes srác❤❤Imádom❤#mendesarmy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!