Szerintetek van olyan hely, ahol lehet ölelést venni?
Figyelt kérdés
Teljesen komolyan kérdezem.2016. júl. 2. 19:40
12/19 anonim válasza:
Én megölellek, csak kérdés, hogy átérnélek-e??
13/19 anonim válasza:
Ezen en is gondolkozom egy ideje :D
Hogy bárcsak belefutnék ilyen 'free hug'-os emberkékbe Pesten... :)
17/L
14/19 anonim válasza:
ti nők vagytok, jobban elfogadott, ha ti csináljátok...mármint csináltok magatoknak "ingyen ölelés" táblát és kiálltok valahova :) szerintem elég sok ölelést kapnátok :)
szervezzétek meg közösen és csináljátok meg, sok embernek szebbé tennétek a napját :)
23F
15/19 anonim válasza:
Ja, sok perverz nekinyomná a melleteknek a felsőtestét.
16/19 anonim válasza:
Mondoconon szoktak lenni ilyen FREE HUG táblák egyes embereknél,ott ha megkérdezed adnak-e biztos bőkezűek lesznek,hiszen miért lenne ott náluk akkor?
17/19 anonim válasza:
Nincs ilyen hely. Én adok neked ingyen ha pesti vagy.
18/19 anonim válasza:
De édes vagy, egyem meg a szíved. Képzeld el, hogy isznyat szorosan, hosszan, gyengéden megölellek és nem is engedlek el. :) És persze minden magányos lányt, aki igényelné. :)
19/19 Vlagyimir Rosztov válasza:
nincs...free hugs tablaval meg nehanyan meg rohangalnak...nekem is kene...en ingyen adok szivesen de nagyon szeretem sajnos és ez tesz boldogga mert amugy nagyon halott vagyok lelkileg...15 / F... hely nincs kimondottan sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!