Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudtok nekem ajánlani valami...

Tudtok nekem ajánlani valami ismerkedős alkalmazást akár weboldalt?

Figyelt kérdés
Probálkoztam már ilyenek hogy Tinder de sajnos nem jártam vele sikerrel vagy 200 lány be tetszikeltem mert ugy tudom hogy ha vissza igazol akkor lehet vele beszélgetni (nyilván nem össze vissza hanem alaposan megnéztem őket csak gondoltam ha minnél többet likeolok be akkor nagyobb valószinűségel kapok választ de eddig semmi) probálkoztam a badoo és a twoo-val és nem régiben a Jaumo-val is ám ezeket hamar abba hagytam mert folyton azt akarja hogy fizesek és kb semmit se tudok csinálni mert egy két lány elvileg küld nekem reakciot viszont én semmit se tuduk neki írni se semmit igy meg viszont nem sok értelme van a badoo volt talán még hogy tudtam beszélni viszont ott az volt hogy pár lány küldött nekem csevegést és írtam nekik de még egyik se válaszolt (kb 3 napja) szóval összeségében azt szeretném kérdezni töletek hogy tudtok e olyan weboldalt vagy alkalmazást ami lehetőleg ingyenes és használható nem olyan mint ezek :) 20 éves fiú

2016. júl. 1. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Kik

gyakorikerdesek.hu

anotalk

ismeretlenek

Snapchat

Facebook

Málha

Hotdog

2016. júl. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!