Egyáltalán nem, semleges volt számomra. Sose szerettem a filmjeit, sose néztem. Unos-untalan ismétlik a tv-ben a filmjeit, ha kell ha nem, a világból ki lehetne kergetni velük. Már gyerekkoromban se szerettem. A sok verekedésen kívül nem sok érdemlegeset mutatott magából.
2016. jún. 29. 09:12
12/20 anonim válasza:
Sokkolni nem sokkolt, hiszen tudtam, hogy már nagyon idős, de mivel még a közelmúltban is olvastam vele interjút valahol, azt gondoltam, még sokáig köztünk lesz.
Ő egy legenda volt már életében is, egy igazi példakép, nemcsak mint színész, hanem mint sportoló és ember is.
2016. jún. 29. 12:30
13/20 anonim válasza:
Engem igen. Imádtam mint színészt, mint embert. minden tekintetben. Nyugodjon Békében, legyen neki könnyű a föld!
Nem. Már olyan öreg volt, hogy erre lehetett számítani. Sajnáltam persze amikor hallottam a halálhírét, de szép kort megélt.
2016. jún. 29. 17:42
15/20 MZ.per.X válasza:
"A sok verekedésen kívül nem sok érdemlegeset mutatott magából."
Az mondjuk elég gáz, ha te csak ennyit láttál egy élet munkásságából.
Számomra a Bud Spencer - Terence Hill filmek a mai napig a legjobb vígjátékok, kerek, egyszerű történet, ahol a jó az jó a gonosz meg gonosz, és gyakorlatilag minden percüket élvezni lehet. Szerintem a vígjáték kategóriában nem nagyon léteznek jobb filmek, főleg ha az elmúlt évtizedek szerencsétlenkedéseire gondolunk.
2016. jún. 29. 18:20
16/20 anonim válasza:
Igen. 2 estét végig sírtam :(
2016. jún. 30. 02:19
17/20 anonim válasza:
Igen...
Nagy kedvenc Terence Hillel együtt.
Éppen sül a hagymás bab, ha elkészült megnézem az Aranyeső Yuccában-t.
PS: Chuck Norris akkor tanult meg imádkozni, amikor hozzányúlt Bud Spencer hagymás babjához.
2016. jún. 30. 10:36
18/20 anonim válasza:
Igen. Elég szomorú is lettem a hírtől.
Nyugodjon békében!
2016. júl. 3. 05:52
19/20 anonim válasza:
Furcsa teremtmény az ember. Azt hisszük, kedvenc színészeink örökké élnek. Nem veszünk tudomást az évek múlásáról, hiszen a filmeken mindig a fiatal kedvencünket látjuk. Így aztán az agyunk becsap minket. Így fordulhat elő, hogy igen, sokunkat lesokkolt a hír, noha tudat alatt tisztában voltunk/vagyunk azzal, hogy nem volt már fiatal. Ahogy előttem írta valaki; ez az élet rendje. Az én korosztályomnak azért alighanem nem sikerül ennyivel elintéznie ezt magában, hiszen a tény, hogy egy újabb ikon távozott az élők sorából, eszünkbe juttatja önnön múlandóságunkat, így alighanem sokunk nevében mondhatom, hogy kicsit önmagunkat is siratjuk most. Elmegy lassan mindenki...
2016. júl. 4. 22:48
20/20 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok. Tulajdonképpen a filmjeit már a halála után ismertem meg. Viszont azóta is nagyon szeretem őket! Az a legjobb bennük, hogy nincsenek túlgondolva, egyszerű történet, egyszerű megvalósítás, mégis időtállóak. Ezt bizonyítja az is, hogy közel 50 év elteltével még mindig népszerűek, pedig ez ritka az ilyesmi filmekkel... Nyugodj békében, Bud!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!