Hogy bírjátok ezt a meleget?
ma 16:44-nek
Angliában Swindonban vagyok..nincs meleg, és csak esik és esik..:(
(7-es vagyok)
7-es és 12-es: Nézd a jó oldalát! :D Nem süt a szemedbe a nap, így nem kell folyamatosan hunyorognod, tisztán látsz mindent. Szerintem a fehér bőrszín nagyon szép, szóval nem vesztesz azzal, ha nem barnulsz le. Hordhatsz hosszabb ruhákat. Ha unatkozol, nézegetheted a pocsolyák tükröződését, hallgazhatod az eső zenéjét. Nem izzadod ki a ruháidat, nem kell kétnaponta hajat mosnod. Eső után kaphatsz szivárványt. :)
Persze tudom, hogy a meleg időben is vannak pozitív dolgok, de ne legyél nagyon elkeseredve az esőtől sem. :)
A kérdésre válasz: Próbálom figyelmen kívül hagyni a hőséget, több-kevesebb sikerrel. Ha látok egy ivókutat, odamegyek akkor is, ha perpillanat nem vagyok szomjas.
Ugyan, miért ne írhatna akár más is? Voltaképen offtopic, de az nem feltétlenül gond. Színesedik a kép és elgondolkodhatunk, hogy sírjunk-e, amikor eshetne is folyton.
Speciel én szeretem az esőt, de ha 3 napig nincs napsütés, lemerülök. Szeretem a napsütést s nem bírom a meleget, így mindig volt némi problémám a napsütéses déli szobáimban, de sosem bántam meg, hogy ilyenekben laktam.
Mert ez kicsit olyan, mintha arról beszélne egy csapat éhező, hogy mennyire éhesek, és valaki meg benyögné, hogy hát ő most zabálta tele magát, nem tud mozdulni.
Bárcsak mindennap esne az eső egy hónapig. És 17 fok lenne. Azt hiszem, halálba sírnám magam a boldogságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!