Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ezt a meleget?

Hogy bírjátok ezt a meleget?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 16:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Kisebb megszakításokkal, de medence mellett. Bent van légkondi, kint pedig elvagyok az árnyékban. Jobban szeretek a természetben dolgozni és óránként meg is mártózom.
2016. jún. 24. 16:48
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

ma 16:44-nek

Angliában Swindonban vagyok..nincs meleg, és csak esik és esik..:(

(7-es vagyok)

2016. jún. 24. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Kis gatyában ülök a teraszon az árnyékban, hallgatom a madarak énekét, élvezem az enyhe szellő, 10 percenként kortyolok a friss vízből.
2016. jún. 24. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

7-es és 12-es: Nézd a jó oldalát! :D Nem süt a szemedbe a nap, így nem kell folyamatosan hunyorognod, tisztán látsz mindent. Szerintem a fehér bőrszín nagyon szép, szóval nem vesztesz azzal, ha nem barnulsz le. Hordhatsz hosszabb ruhákat. Ha unatkozol, nézegetheted a pocsolyák tükröződését, hallgazhatod az eső zenéjét. Nem izzadod ki a ruháidat, nem kell kétnaponta hajat mosnod. Eső után kaphatsz szivárványt. :)

Persze tudom, hogy a meleg időben is vannak pozitív dolgok, de ne legyél nagyon elkeseredve az esőtől sem. :)

A kérdésre válasz: Próbálom figyelmen kívül hagyni a hőséget, több-kevesebb sikerrel. Ha látok egy ivókutat, odamegyek akkor is, ha perpillanat nem vagyok szomjas.

2016. jún. 24. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem, hogy mi a fszomért válaszol, aki nem Mo-n van? A kérdés a dögmelegről szól, és minden ilyen kérdéshez behányja valaki, hogy "brühü, esik".
2016. jún. 24. 18:18
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

Ugyan, miért ne írhatna akár más is? Voltaképen offtopic, de az nem feltétlenül gond. Színesedik a kép és elgondolkodhatunk, hogy sírjunk-e, amikor eshetne is folyton.

Speciel én szeretem az esőt, de ha 3 napig nincs napsütés, lemerülök. Szeretem a napsütést s nem bírom a meleget, így mindig volt némi problémám a napsütéses déli szobáimban, de sosem bántam meg, hogy ilyenekben laktam.

2016. jún. 24. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem ugrál rajtam a csaj, most csak copik
2016. jún. 24. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Nehezen. Legalább olyan szar, mint amikor nagyon hideg van.
2016. jún. 24. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Öntödében lenyomok tíz órát naponta, lehet jól esne, ha újragondolnátok, min szeretnétek nyilvánosan nyávogni.
2016. jún. 24. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Mert ez kicsit olyan, mintha arról beszélne egy csapat éhező, hogy mennyire éhesek, és valaki meg benyögné, hogy hát ő most zabálta tele magát, nem tud mozdulni.

Bárcsak mindennap esne az eső egy hónapig. És 17 fok lenne. Azt hiszem, halálba sírnám magam a boldogságtól.

2016. jún. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!