Cukimki kérdése:
Melyik országban néznek ki a legjobban a pasik?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 22:40
1/9 anonim válasza:
Ilyen nincs.Mindenkinek Más az ízlése szóval lehet h neked Más tipusú férfiak tetszenek Mint Nekem.Emellet minden országban vannak nagyon Ronda És nagyon Helyes pasik is :D
3/9 anonim válasza:
lepontozni nem ér, ez az én véleményem :P
4/9 anonim válasza:
csodaországban rózsaszin felhők közt ;)
5/9 anonim válasza:
Szíria.
Ja bocsi, ott már nincsenek pasik.
6/9 anonim válasza:
Természetesen itthon, Magyarországon.:-)
No jó, nekem egy helyen tűnt fel, mennyi jó külsejű pasi szaladgál, Tunéziában. Rengeteg a keverék (legalábbis azon a részen, ahol jártam), annyi atletikus alkatú, férfiasan jóvágású srác, a kreolbőrű arcukból világító kék szemekkel egy rakáson...igazi vizuális cukorka volt.:-)
8/9 anonim válasza:
Nekem leginkább a déli típusúak tetszenek,de a fehérekkel sincs gond.
A skandinávok kevésbé,de ott is vannak kivételek.
Utána jönnek az ázsiaiak,és nekem legkevésbé a négerek tetszenek.
Amúgy fő a változatosság.
9/9 anonim válasza:
Ízlés dolga, nekem a japánok, kínaiak jönnek be. Azután meg a skandináv szöszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!