Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A pozitív gondolkodás és a...

A pozitív gondolkodás és a lelki nyugalom hogyan fejleszthető?

Figyelt kérdés

Vannak olyan emberek, akikből szinte sugárzik a pozitív energia és a nyugalom. Én is ezt szeretném elérni, lehetséges valahogyan?

Próbálom a dolgok pozitív oldalát nézni, csak azokkal az emberekkel foglalkozni, akik szeretnek és akiket én szeretek... Még nem annyira eredményes, de legalább a cél megvan. Mit lehetne tenni az ügyben?

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2016. jún. 18. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Belőlem az elmúlt pár évben csak belső feszültség volt, és mindent negatívan néztem. Semminek se örültem, lehet, hogy depressziós is voltam.

Mára viszont nagyon sok pozitív dolog történik velem, éltem át jó dolgokat, és bízok benne, hogy ezentúl csak jó dolgok fognak történni velem. Mindig van motivációm.

Úgy gondolkodom, hogy ha ezeket és ezeket megcsinálom, akkor jobb lesz nekem, másnak stb.

Sok embernek nincs motivációja, bizony, az elég nagy probléma.

Na, és a legkisebb dolgokba is örömöt találok.

Mostanában (főleg) a rosszban is a jót látom.

Igaz, kellett egy kis idő, amíg elérem ezeket, de mára mondhatni, hogy elég jól érzem magam a bőrömben, és elég pozitívan gondolkodom.

Hiszen a remény hal meg utoljára.

Ne úgy gondolkozz, hogy ez rossz, és mindenbe a rosszat lásd, hanem az ellenkezőjét.

Mindenbe a jót lássad.

2016. jún. 18. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Bennem** bocsika.
2016. jún. 18. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Valahogy szinte én is mostanság ilyen vagyok!

Semminek sem tudok örülni ,pedig tudom ,hogy ez lenne a boldog élet titka! (Nem a pénz és a csillogás)

Nyilván ,ahogy az előző válaszoló is írta ,biztos egy ideig ezt gyakorolni kell ,de egy idő után magától jön!

2016. jún. 18. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Logika használat gyakorlásával.

Írj s segítek.

2016. jún. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!