Éjszakai leltározás diákmunkára mennék a nyáron,22-6-ig van. Szerintetek nagyon kikészítené az embert az, hogy az alvásrendje emiatt reggeltől délutánig tartana?
Én voltam tavaly egy napot.
Én nagyon élveztem, 1 nap még nem készít ki.
Bár én bírom az éjszakázást. Tesco?
Kiértem a helyszínre, megyek a dolgozói bejárathoz, ami zárva volt, kiderült, hogy nyitvatartási időben a főbejáraton kell bemenni (legalábbis ebben a TESCO-ban), a diákszövetkezetben pedig nem szóltak.
Mikor sikerült bejutnom, az áruházvezető elkísért átöltözni, majd keresett egy olyan műszakvezetőt, ahol kevesen voltak és beosztott oda.
2 db szünetünk volt, kaptunk meleg ételt szünetben, korlátlan mennyiségben üditőt és kávét. (Mindkettő TESCO-s :D )
A leltározási folyamat lényegében: végigmész egy polcon, megszámolod, hogy hány termék van az adott termékből és rá kell írni egy letötölhetős filccel a számot.
Utána egy másik polcon kell ellenőrizned a számolásokat.
Ezután megint kapsz egy másik polcot és "kütyüt", amivel be kell olvasni a vonalkódot és be kell írni, hogy hány darab van a termékből.
Ezek után kinyomtatják a "kütyüből" vett adatokat és megint valaki más munkáját kell ellenőrizned ezek alapján.
Tollra szükség lehet, bár kaptunk ott, de örültem, hogy vittem, mert a szintén TESCO-s tollak nem akartak fogni. :D
Voltak kedves és mogorva munkavezetők, a lényeg, hogy másik osztályra semmiképp se menj át, mert azt nagyon nem szeretik.
Nem tudom, hogy mindenhol így van-e (2 db szünet, adnak-e ételt, italt), ez Százhalombattán volt.
Csak leltározni mentem, a leltározás 1 napos volt, ahhoz több diák kell.
Miért, te mennyire mész?
Utána voltam még árut feltölteni éjszaka másik helyen.
Valaki bírja az éjszakázást,én speciel nem.
Én is dolgoztam éjszakás műszakban,reggel 7re hazaértem,de már fél 10kor felkeltem,mert nem bírtam aludni.
2 hónap után úgy néztem ki mint egy jó képű zombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!