Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyedülállóak! Ti nem vagytok...

Egyedülállóak! Ti nem vagytok szomorúak mikor felmentek facebook-ra és látjátok, hogy mindenki boldog?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
nem, én is ugyanolyan boldog vagyok egyedül. Sőt boldogabb!
2016. jún. 10. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Fészbukon nem látszik, hogy mi mennyire boldog. Meg az sem, hogy mennyire boldogtalan.
2016. jún. 10. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Megjátszott boldogság sok esetben. Műmosoly, satöbbi.

Ki tudja mi van a háttérben. Ennyi.

Szerintem emiatt nagyon ne legyél szomorú.

Inkább nevessél, játszák az ilyenek face-en a bazári majmot.

2016. jún. 10. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aki boldog, az az életben is boldog, most akkor vagdossam az ereimet, ha kimegyek az utcára és ölelkező párt látok? Egyébként meg nem baj az, ha az emberek csak a jót, a szépet posztolják, tele van már a tököcském az állandó nyígással, panaszkodással, sírás-rívással. Szenved mindenki, mintha kötelező lenne. Hadd legyen egy hely, ahol csak a boldogságot mutatják.
2016. jún. 10. 19:37
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Most komolyan van, aki elhiszi, hogy mindenki rohadt boldog? Csak mert mindenki vigyorgós-bulizós képeket posztolgat magáról?
2016. jún. 10. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magyarázom-
2016. jún. 10. 19:53
 7/13 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Nem.

Egyrészt nem nézegetem az ismerőseimet, másrészt alapból nem érdekel hogy ki boldog és ki nem, attól nekem se jobb se rosszabb nem lesz.

Amúgy meg ahogy írják, a Facebook csak "kirakat".

2016. jún. 10. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

facebookra megy az "így szeretlek, úgy szeretlek", meg "én vagyok a legjobb anya, és ő a kis hercegem".. a valóságban meg úgy beszélnek mint a kocsisok egymással, illetve az anya bevállal egy 12 órás munkák és mindenkinek lepasszolja a gyerekét, csak figyelni ne kelljen rá.

Sajnos ez megy a mai világban. Szóval aki fb-n boldog, az a való életben sivár életet él. Aki meg boldog a való életben, az magasról elsz@rja a fészbúkot.

2016. jún. 10. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még az is vicces volt face-el kapcsolatban hogy sok ember eleinte szépen kitöltögette a profilt magáról, hogy melyik suliba járt stb, milyen kedvenc könyvei vannak, mozifilmek,zenék, stb. Aztán volt akinek már profilképe sem volt egy idő után, teljesen üres volt a profilja! Mindent elrejtett stb. :D :D
2016. jún. 10. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki kitesz egy mézes-mázas képet,még nem jelenti azt, hogy a valóságban is úgy él. Amúgy meg nem vagyok szomorú, mert tudom, hogy valóban létezik az a mondás, hogy "Jön még kutyára kamion".
2016. jún. 10. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!