Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zavarja a legjobb...

Miért zavarja a legjobb barátomat, hogy nagyobb autót karok a mostani tanuló kocsimnál érettségi után?

Figyelt kérdés

Van egy 20 éves , de alig 120 ezer km-es autóm, jó megy ,meg minden, teljesen saját, nálunk mindenkinek van saját autója.

Jó autó ,nagy ,de még is csak alig 70 lovacska, a szüleim bele is egyeztek veteránt akarok venni amcsit, benzinfalót, legalább egy 300, 320 lovacskásat, ami a másik, hogy kinőttem az autót, lehet a 70 lovas autóval is 150-el, menni, de nem annyira gyorsul, meg a másik az ember barátnőt akar , vagy megjelenni valahol azért ne egy 300 ezres saját kocsival jelenjen meg. Meg a másik látok felnőtteket, azok is cserélik az autójukat, én is cserélhetem, erre ő hát azok ők ,de Te vagy. Másfél év után ideje autót cserélni. Mondtam neki jutányosan eladom, 250-ért ,de ő neki még jogsija sincs semmire.

Erre ő minek, máshol még a családnak sincs autója,mondtam nem az én gondom, de kinéztem magamnak egy elég pénzes csajt, azért lenéznének szerintem ,ha nem egy 2 tonnás autóval jelennék meg. Az apósnál, meg az anyósnál is teljesen másként néznének rám. Meg ,hogy felelőtlenség ekkora autó, mondtam neki viccesen tudok a ménessel bánni.

2016. jún. 10. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek pár ilyen újgazdag gyereket, és egyik sem egy 300ezres kis kocsival járkált friss kogsival sem, szóval azért annyira gazdagok mégsem lehettek, mint amennyire te szeretnéd itt megirigyeltetni az életed.
2016. jún. 10. 16:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom gazdagok vagyunk, de tanulásként elég egy olyan, osztálytársamhoz képest több pénzünk van.
2016. jún. 10. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire okos vagy,miért nem TE dolgozol meg a pénzért,mért apuci anyuci ad bele?! Vagy büdös a munka?
2016. jún. 11. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Drága kocsival is csak egy kis balfassz leszel.
2018. jan. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!