Ha egy Lánynak segitek, miért olyan nehéz viszonoznia?
Figyelt kérdés
És itt most nem azt várom h sz.jon le, semmi ilyen nagy dolgot. Hanem hogy legalább emberszámba vegyen.2016. jún. 6. 17:28
1/10 anonim válasza:
Nem azért szokás segíteni, mert várunk érte valamit.
Ha nem úgy viselkedik, ahogy te szeretnéd, akkor keresd más barátságát.
2/10 anonim válasza:
Mert azt hiszi hogy ő ezt alapból megérdemli és jár neki.
Ezért ne segíts rajtuk.
Az osztálytársam le szokta rib.ancozni az egyik csajt, én meg kedves vagyok vele, és az osztálytársamat mégis jobban bírja.
3/10 anonim válasza:
Ha valakivel üzletet akarsz kötni, akkor erről előre tájékoztasd. Ne csinálj úgy, mint a koldusok, akik ingyen adnak neked egy képeslapot, aztán mikor elfogadtad, kérnek érte 500 Ft-ot.
4/10 anonim válasza:
Ez alanyi jogon jár nem tudtad? Ha az illető 2 feltételnek megfelel hogy sunája van és még szép is akkor neki jár hogy mindent az ölébe tegyenek. Örüljél hogy tőlem tudod meg és nem a csávójától aki ezért még meg is ver hogy hozzá mertél szólni.
5/10 anonim válasza:
Mit jelent, hogy emberszámba vegyen?
6/10 anonim válasza:
5# én mondjuk úgy tapasztaltam, hogy a "csak annyit akarok, hogy emberszámba vegyél" az valójában azt jelenti, hogy onnantól kezdve úgy nyomul, hogy az ember azt is megbánja, hogy szóbaállt vele valaha.
7/10 anonim válasza:
Előzőnek igaza van. Tapasztalat.
8/10 Sunshinedoll válasza:
Ha azért segítesz másoknak, mert cserébe elvársz valamit, akkor te sem vagy túl jó ember, csak olyas valaki aki jótetteket erőszakol ki magából manipulációként.
9/10 anonim válasza:
"most nem azt várom h sz.jon le" de azért jólesne, mi?
Na ha helyes vagy, jó vagy nálam egyre. ;) :P
10/10 anonim válasza:
Ha többet vársz el egy nőtől, mint egy férfitól segítségért cserébe, akkor azt nem szívjóságból tetted, hanem faaszjóságból. Ez utóbbi nem számít jóságnak, hanem számításnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!