Mi Harrison Ford telefonszáma?
Mivel a 6. rész után, de az első rész előtt fog játszódni a 8. rész így simán benne lehet.
De valószínűleg nem lesz, mivel már túl öreg, plusz már rég megvan ki lesz az új Han Solo
"Mivel a 6. rész után, de az első rész előtt fog játszódni a 8. rész így simán benne lehet."
Ennek a mondatnak így nem sok értelme volt.
A 8. rész értelemszerűen azután játszódik, hogy Rey megtalálta Luke-ot.
Kérdező, a hír valószínűleg kamu, de azért érdekelne, hol olvastad?
Azt ugye tudod hogy az epizód és a rész szinonimák?
A Zsivány egyes nem egy számozott Star Wars film, hanem csak egy, a Star Wars világában játszódó történet, mint a Klónok háborúja is:
Szóval a logikád alapján a Rogue one már a 9. rész lenne, úgyhogy semmiképp sem stimmel.
""Mivel a 6. rész után, de az első rész előtt fog játszódni a 8. rész így simán benne lehet."
Ennek a mondatnak így nem sok értelme volt.
Ez nekem sem volt túl világos, ezek szerint nem vagyok egyedül.
"A 8. rész értelemszerűen azután játszódik, hogy Rey megtalálta Luke-ot."
Pontosan, én erre a "részre" gondolok, nem a decemberben érkező spin-off-szerűségre - mert hogy ha nem tévesek az értesüléseim, az Ébredő erő folytatása nem most, hanem elvileg csak jövőre érkezik. A téma pedig ma került szóba haverok között, az infó, ami a kérdés kifejtésében szerepel tőlük származik, de én is emlékszem ilyesmire, pár hónapja olvastam valahol.
És ugye nem gondolod komolyan, hogy csak úgy felhívod őt? :D
Amúgy elvileg nemsokára Magyarországra jön (lehet, hogy már itt is van azóta), szóval kérdezd meg majd tőle személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!