Egy okos ember tudja a matekot tanulás nélkül is, tanulás nélkül mit produkál?
Egy okos ember meg tud jól írni egy matek érettségit vagy csak egy sima dolgozatot, hogy úgy ül oda, hogy kb. fogalma sincs az egészről semmit nem tanult vagy csak nagyon keveset és felületesen, csak ott helyben kitalálja józan paraszti észből hogyan kell? Természetesen függvénytáblázat segítségével.
Még egy kérdés. Én akárhányszor felületesen tanulgattam a nagyobb matek felmérésekre esetleg 1-2 feladatot gyakoroltam, mindig 1-est írtam. És amikor nem tanultam semmit csak ott helyben random ügyeskedtem valamit meg lett a kettes. Ez miért van? Lehet hogy a felületes tanulás csak ront a helyzeten? Jobb ha üres a fejem mintha tele van mindenből egy kicsivel és csak káosz az egész? Holnap írok matekból és összevissza tanultam mindenből csak egy kicsit és félek hogy nagyon elcseszem...nem tartom magam okosnak, sőt, a fenti kérdés nem erre irányul csak arra vagyok kíváncsi hogy erről mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!