Velem lehet a problema?
Figyelt kérdés
Nem reg ota vagyunk egyutt a parommal. A szex kicsit hosszadalmas, mivel nekem valamivel tobb ido kell, mint neki. Eszrevettem, hogy ilyenkor kicsit lelankad egy rovid idore, viszont tegnap szova tettem, mert erosebben jelentkezett nala. Megkerdeztem, hogy mi a baj, ideges vagy mashol jar az esze, de csak annyit felelt, hogy meleg van (szakadt rola a viz).
Abba maradt az egesz, azt is mondta, hogy lehet az a baj, hogy nincs hozzaszokva a rendszeres egyuttlethez.
No letemre persze szeretem tulkomplikalni a dolgokat, hogy valaki masra gondol, mas miatt bankodik vagy valami hasonlo van a dolog hattereben, persze ezt nem mondtam neki, csak magamban orlodok.
Mi lehet a problema? Lelki oka lehet ennek a dolognak?
2016. jún. 1. 17:38
1/3 anonim válasza:
Elég nehéz erekciót tartani hogy közben szakad rólad a víz, vagy pedig igen, az is lehet hogy nincs hozzászokva a rendszeres szexhez.
2/3 anonim válasza:
Ne komplikáld túl. Ha egyébként a kapcsolatotokban minden rendben, figyel rád, érzed, hogy szeret és nem hanyagol el, akkor szerintem semmi okod arra hogy ezen őrlődj. Higyj neki, az én párom is sokszor nem kívánja a szexet, mert fáradt. Egyébként nagyon szeret és összebújva alszunk. :) Szóval nincs ok az aggodalomra.
3/3 anonim válasza:
40 fok meleg volt tegnap én nem szexeltem mégis folyt rólam a víz hát aki épp gyömöszöl na annak triplán folyik a testéről az izzadság.Ha bele gondolok nem csodálkozok azon h el ment a kedve a szextől biztos érezte a saját izzadt testszagát.Ha én úgy izzadnék mid a tehén nekem sem lenne kedvem kamatyolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!