Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tudom ez cikizés a férfiak...

Nem tudom ez cikizés a férfiaktól vagy dicséret akar lenni?

Figyelt kérdés

25 èves nő vagyok.Pár napja mentem egy állásinterjúra.

Csinosan felöltöztem , magas telitalpú szandált vettem fel,

Legginget,(de nem átlátszót!), ès egy dekoratív, de elegáns felsőt.

Úgy mond semmi kihívó úgy èrtem h nem volt rajtam miniszoknya....Sètáltam a buszmegállóba.A járdán 10 vagy több gyári munkás ücsörgött.

Elmentem előttük..

Mire ez volt a reakció:

- De jó csaj vagy!

-Hallod?

Megdu@nátok mi?

Betennètek neki, mi ?

Azt se tudtam mit csináljak..kiabálták ès más emberek is bámultak emiatt.

Egy pillanatra oda nèztem de csak zavaromba.

Ez azèrt èrdekelne mert már több hasonló sztori törtènt velem

...

Ez bók akar lenni? Vagy minek vegyem ???Vagy cikizès???

Hogy nem is vagyok csini ...vagy èn nem tudom.

Fèrfiak vèlemènye èrdekelne elsősorban!

Mit várnak milyen reakciót ilyenkor?

Persze hogy ilyen beègetès után köszönni se köszönnèk nekik nem hogy bármi....

Azèrt is irtam h gyári munkások hogy nem ezek a utcán tengödő "munkások" voltak . Meglepett.ès azóta ezen tèpelődök hogy ez mègis mire jó?

2016. jún. 1. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek a tengődő munkások kérlekszépen napi 12 órába 40 fokban keverik a cementet és csinálják olyanra az aszfaltot, hogy véletlenül se bicsakoljon ki a te magassarkus lábacskád."

Hahaha, te melyik országban látod ezeket? :D Direkt azért tengődnek, lengődnek, mert nincs túl sok meló és minél tovább húzzák annál tovább kapnak a semmiért fizetést. Azon kívül 40 fokban ha kevernek is cementet (nem tudtam, hogy az aszfaltba kell cement és hogy meg is kell keverni :D) akkor kur-va szarul végzik a munkájukat, mert az egész ország tele van kátyúkkal, még az autópálya sem éppen jó minőségű.

Mégis milyen véleménnyel kellene lennie a kérdezőnek a hasonló alpári stílussal megáldott egyének iránt? Háborodjál fel rajta, hogy tanulatlan bunkókból áll a nagy részük (kivétel mindenhol van, nem kell belekötni) és megjegyzést mert tenni rájuk valaki. Nevetséges.

2016. jún. 1. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
Kedves hölgy kérdezőnk, feljött az oldalra hogy dicséretet kapjon, szedjen össze, növelve a nőiességét azok után ami rossz dolog történt vele. kép küldözgetésével egybecsapva, feltételezhető nincs a környezetében senki férfi :)
2016. jún. 1. 18:39
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem hiszem, hogy bántásból mondták volna. :D Ha sokan vannak feltűnően nagy lesz a szájuk a férfiaknak. Azt ne kérdezd, miért jó nekik kijelenti, hogy megdugnának. Erre még nem jöttem rá. :D

Egyébként nem hinném, hogy téged égettek volna be, inkább saját magukat..

2016. jún. 1. 22:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 12- es válaszoló:

Vannak körülöttem fèrfiak.Nem megerősítésre ,csak vèlemènyekre vártam.Nagyon messze állok a "bekèpzelt liba" csajok csapatától.

Úgyhogy lehet neked csak ennyi jött le rólam, de ennèl èn több vagyok.

A kèrdèsem pedig puszta önbizalom hiány miatt született meg

2016. jún. 2. 04:36
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es válaszoló:

😃 Teljes mèrtèkben igazad van.Sajnos csak azt látom minden nap ,hogy ücsörőgnek árkokban, sőt tegnap azt is èszre vettem ,hogy egy ház előtt, ahol elvileg árkot ástak, a kapun csüngött a ruhájuk, köpködtek a járdán ès az egyik fèrfi próbálta levízelni a kutyát a kapun kívülről...

Nem szeretnék senkit sem megbántani, csak sajnos ezek tènyek.

Ès becsülöm azokat az embereket is , SŐT !!! akik kètkezű munkás, úgy èrtem hogy akármilyen munkát is elvállalta csak hogy eltartsa magát vagy esetleg a családját!Mert ez is szèp dolog.

Nem is a tanulság a fontos sokszor, hanem maga az emberi èrtèkek.Mert sokan nem a pl. takarító állást álmodtál meg magunknak tinikènt ,de hajlandóak bármit megtenni, csak hogy boldoguljanak.

Ezeket az emberek több megbecsülést èrdekelnènek a társadalomtól, de sajnos a fentebb említett kategória után már őket is lenèzik ....

2016. jún. 2. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!