Mégis mi köze volt ehhez az eladónak, ti nem tartanátok pofátlanságnak?
A minap vettem háromféle bébiételt a boltban, és az eladó csaj, aki az ismerősöm, kérdezte meglepetten, hogy kinek lesz ez a sok bébiétel? Mert ugye tudja, hogy nekem nincs gyerekem. Hát mondom magamban, mi köze van hozzá? De most tényleg, mi a franc köze van hozzá?? Hogy kérdezhet egy eladó ilyet? Még otthon is ezen mérgelődtem, miután hazaértem. Engem ez nagyon kiakasztott... Hát jó hogy nem azt kérdezte, hogy na és milyen a szexuális életünk a párommal?
De most ti nem akadtatok volna ki? Vagy őszintén, én reagálom túl?
Egyébként meg magamnak vettem, de akkor is, mi köze van hozzá?
1. Túlreagálod. Nem, nem akadtam volna, ki, neked is javaslom lazíts kicsit. Azt meg egyenesen nem értem hogy hogy következik a pároddal való szex a "Kinek lesz" kérdésből...... mint ismerős kérdezett meg, mivel fura volt neki, hogy ilyet veszel, ha eddig nem tetted.
2. Bébiétel-diéta? Ezt most nem mondjátok komolyan?
Túlreagálod.
A bébiétel diéta veszélyes. Ha kicsit rákeresnél a neten akkor gyorsan rájönnél.
Inkább kérdezz meg egy dietetikust, vagy akár kérdezzél itt, a Sport/Testépítés kategóriában. A lényeg, hogy sokszor egyél keveset és mindig legyen benne fehérje és -lehetőleg lassú felszívódású szénhidrát. Szintén internet: beírod, hogy gyúrós kaja és elég sok, finom, de diétás ételt fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!