Miert olyan egyforma minden lány? 😂😂17/l Többi lent
En nem vagyok olyan mint egy atlagos lány , inkább fius vagyok... de miert egyforma minden lány?m , egyforma szemöldök egyforma oltozkodes... es ami a legszomorúbb a legtöbb fiúnak az ilyen tömeg lányok tetszenek... iphone a kézben műköröm, műszempilla, 10 kiló smink , ebbe mi olyan érdekes?
Az olAn lányokat mint en a fiúk észre se veszik. Nincs mukormom nincs iphonom, alig festem magam, nem tömegesen öltözködok, nem atkozodok mint a legtobb tinip**a, ja meg az is vicces h az összes cigányzene t halgat paraszt létükre mert az menő😂😂😂😂😂 meg ahogy beszélnek.. adom, osztom , vágod... áá teljesen kivagyok😂😂😂
Szerintem meg rohadtul ne általánosíts..
Hidd el, nem csak ilyenek vannak a világban, én sem ilyen vagyok. Nem igazán festem magam, kicsit fiúsabb cuccok, és Iphone helyett tökéletesen megelégszem az LG G3-as telefonommal is ( előtte csak gombos telefonjaim voltak ).
És mégis volt már barátom. ( kétszeresen általánosítottál? ) Igaz, ő nem a mai cicafiú kategóriába esett, mert metálos és rocker volt, motorozott, meg minden, de hát, nem is akarok én magam mellé egy törékeny porcelánbabát ecsethajjal. ( nem sértésként, ha valakinek ez jön be,ilyen akar lenni, senkinek se állok az útjába,hisz mindenki máshogy érzi jól magát )
De tőlem mindenki azt csinál, amit akar, tökre leszarom. Az viszont kifejezetten idegesít, hogyha mások ( mint ahogy te ) így szidják a többi embert.. Nem halálosan mindegy neked basszus, hogy ki miben jár? Hogy milyen a haja, a telefonja? Látom neked sincs életed, hogy ilyenekkel foglalkozol..
Ja, és tanulj meg írni, mert ez de sokkal jobb, mint az "osztom", "adom", "vágod" és társai. ( amivel amúgy nem értem, mi a probléma (?) )
Nem tudom hogy mióta jött divatba ez a nagy általánosítás mostanság..kivételek mindig vannak, csak nyisd ki a szemed.
Az írásod alapján meg én se szívesen ismerkednék veled.
Sajnos engem se vesznek észre. :( Már azon gondolkoztam, hogy én is beöltözök r*binek, hátha...
20L
Nem is tudom. Végül is te is lány vagy, te is simán lehetnél olyan, mint a többi tinip*csa.
Attól még, hogy általánosítasz, nem leszel jobb. Legalább azok, akiket felsoroltál, nem általánosítanak. Ne add az intelligenst, a különcöt, mert nem vagy az.
Csak úgy mondom, hogy a fiúk olyanra buknak, amilyen nekik tetszik. Nem tudom, hogy van-e barátod, de ha nincs, és esetleg ez fáj, akkor ne "más lányok" szidásával töltsd a szabadidődet. Gusztustalan.
Nem vagy olyan, mint a többi lány, csak pontosan olyan, mint a többi fiús lány.
Ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!