Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz, ha 18 évesen anyám...

Gáz, ha 18 évesen anyám takarítja a szobámat?

Figyelt kérdés

2016. máj. 26. 12:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Én tovább is megyek ezzel kapcsolatban. Volt, hogy épp anyum kért meg, hogy segítsek otthon (holott szerinte én nem értek a házimunkához). Én hozzáfogtam, de amikor ő beleszólt, én otthagytam, és persze még én voltam a rossz. Szerintetek?

Amúgy érdekes, mert pl. ha a tesóméknál segítek a házimunkában, ott nincs ilyen, ők nem szólnak bele, sőt örülnek, ha segítek.

2016. máj. 26. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Kb. 12-13 éves koromig anyu porszívozott nálam ő hajtogatta szépre a szekrényemben a ruhákat, aztán valahogy rájöttem, hogy könnyebb kiválasztani a ruháim, ha nem összegyürve kell válogatnom őket, szóval én kezdtem el megcsinálni helyette, aztán a porszívózást is valahogy. Szerintem maximum a középsuli elkezdésekor vagy kicsit előtte is érdemes rászokatni a gyereket, hogy magának tegyen rendet, de ha végig gondoljátok, nektek tetszik, hogy ott matat a dolgaitok között? Még ha nem is az eltitkolt füves cigiről van szó, de valahogy engem idővel zavart, így az én szobámra kénytelen voltam igényes lenni, mai napig az vagyok a párommal közös lakásunkban.
2016. nov. 16. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!