Nem tudok beszélgetni facebookon?
Figyelt kérdés
Mármint konkrétan.. facebookon egyszerűen nem megy a beszélgetés.. Nem is szeretek chatelni de nem is nagyon tudom mit is kéne mondanom vagy miről kéne beszéljek.. és a mai világban ez egy nagy hátrány ahogy mostanság észrevettem.. Ha személyesen találkozok valakivel csak úgy spontán jönnek a szövegek és sokat beszélek de neten meg szinte semmi. Ez lehet azért mert már túl sokat beszélgettem régen a neten és tudat alatt már az agyam nem akarja? x'D vagy már fogalmam sincs csak kicsit frusztráló a dolog.. szerintetek?2016. máj. 24. 20:24
1/7 anonim válasza:
bro, akkor ne chatelj, semmi se muszáj
2/7 anonim válasza:
Én see tudok, de bár ez lenne most a legnagyobb broblémám
3/7 A kérdező kommentje:
Igaz, igaz. Csak sokszor csak olyan furán néznek rám ha ezt elmondom, vagy csak azt hiszik, hogy le akarom koptatni őket. például van egy lány aki felé közeledem és hallottam már a barátnőjétől, hogy elvileg a leányzó azt hiszi, hogy nem is érdeklem őt és hasonlók szóval ezért tartom ezt problémásnak :D Pedig kb majdnem minden nap beszélek vele. Csak személyesen.. Mert nekem az egy :D És jobban is szeretem ha látom, hogy a jelen pillanatban, hogy érezheti magát.
2016. máj. 24. 20:36
4/7 A kérdező kommentje:
Második.. nekem sem ez a legnagyobb problémám csak úgy érdekel, hogy mi is lehet ez :D
2016. máj. 24. 20:37
5/7 A kérdező kommentje:
Khm félre írtam... Mármint, hogy ő nem érdekel engem.*
2016. máj. 24. 20:40
6/7 anonim válasza:
Hat mint említetted, ha valóságban megy, probald azt meg chaten is.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem is szeretek chatelni és nem is igazán tudom olykor miről beszéljek chaten. Nem megy olyan spontán mint régen. Régen mondjuk rengeteget beszélgettem online de tényleg rengeteget és már nem megy
2016. jún. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!