Ennyire nem veszik észre hogy róluk/nekik/értük szól minden ?
Annyira eltorzult már az egész dolog az igényesség terén, hogy olyan dolgokon sirnak, amit meg kell tenniük, ami mondjuk 10 évvel ezelőtt nem volt kérdés,
csak az elégedetlenség a telhetetlenség Istenség sugárzik róluk, Nem veszik észre a kedvességet se, se az apróságokat, Vannak akik még egyenjogúsággal jönnek Ki akarják irtani a Férfiakat ?, s vannak akik csodálkoznak hogy miért ilyen gyámoltalan a sok férfi. Miért jó ez ? ennyire nem érdekli őket hogy legyenek férfiak ?
2016. máj. 24. 19:25
1/8 anonim válasza:
Már megint itt vagy?
2016. máj. 24. 19:35
2/8 anonim válasza:
Csak jelentsétek a kérdését. Úgy is megunja majd ha a sokadik alkalommal törlik.
2016. máj. 24. 19:50
3/8 anonim válasza:
Ennyire unatkozol?
2016. máj. 24. 19:50
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első ilyen kérdésem.
2016. máj. 24. 19:54
5/8 anonim válasza:
Szerintem Ő nem az akire gondoltok, mert a barátunk nem ugyanígy fogalmaz, teljesen más a szókincse és jellemző rá, hogy rendszeresen ismétli önmagát. Minden esetre nem jó, hogy egyre több nőgyűlölő van közöttük s azt gondolom, hogy ennek valamilyen gátat kellene szabni; főleg a lányok által azzal, hogy egy picit jobban odafigyelnek azokra is, akik nem feltétlenül a legtökéletesebbek, ugyanakkor nekik is vannak érzelmeik és ugyanúgy szeretetre vágynak mint egy bélhúros szuperpasi, akinek sokszor téglapor van az agya helyén.
2016. máj. 24. 21:07
6/8 anonim válasza:
"Minden esetre nem jó, hogy egyre több nőgyűlölő van közöttük s azt gondolom, hogy ennek valamilyen gátat kellene szabni; főleg a lányok által azzal, hogy egy picit jobban odafigyelnek azokra is, akik nem feltétlenül a legtökéletesebbek, ugyanakkor nekik is vannak érzelmeik és ugyanúgy szeretetre vágynak mint egy bélhúros szuperpasi, akinek sokszor téglapor van az agya helyén."
Mivaaan? Szerinted ha nekem azok a fiúk is bejönnek, akik nem tökéletesek, az mennyiben vet gátat a nőgyűlölők gyűlölködésének? Ők ebből csak annyit vonnak le, hogy nemcsak az alfa, de a béta hímeknek is van nőjük, már tényleg csak nekik nincs :D
2016. máj. 27. 17:22
7/8 anonim válasza:
Neked inkább alfahím helyett bádogember kellene, tudod, akit olajoskannával néha meg kell olajozni. :-) Deltahím nincs? És gammahím? Vagy gammahím–pók, ami beleharap a fenekedbe?
2016. máj. 28. 22:42
8/8 anonim válasza:
Azt akarják, hogy a magadfajták végre megtanuljanak írni, mégpedig a magyar helyesírás szabályai szerint. Tudom, nehéz dolog, nem hiába nagyok az elvárásaik. Azért próbáld meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!