Különleges lány/ fiú nevek? ( Lehetőleg nem Mária meg József)
Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 22:27
11/22 anonim válasza:
Fiú: Adolf, Titusz, Fajsz, Taksony
Lány: Loretta, Szimonetta, Virág, Jázmin, Kornélia
12/22 anonim válasza:
de hívhatod Nutellának is, tuti hogy imádni fogják
13/22 anonim válasza:
Az én egyik kislányom Emma Júlia. Nagyon tetszenek a hagyományos nevek.Attól mert még a gyereked Eufrozina lesz nem lesz sikeresebb vagy elégedettebb az életével mint a többi.
14/22 Kései Sirató válasza:
Jól teszed, ha különleges nevet akarsz adni, már minden második gyerek Eszter és Bence.. Szóval ha ritka nevet adsz, akkor nem lesz belőle még vagy 3 az osztályban.
Leona, Lotti, Lora, Abigél, Bíborka, Emília.
Kende, Félix, Noel, Leon, Emíl.
15/22 anonim válasza:
Kései Sirató: A lányom pont Eszter, és nem hogy az osztályban, de az évfolyamban sincs másik ilyen nevű. Elismerem, amúgy elég gyakori név, de nyomában sincs a Lucának, Annának.
(A Noel pedig az utóbbi időben pont, hogy nagyon felkapott lett.)
16/22 anonim válasza:
Na igen, én is egy csomó Noelt ismerek. Amúgy vicces ez, mindenki egyedi nevet akar a gyereknek, előbányásznak egy rakás alig használt nevet, aztán mindenki ezeket adja a gyerekének és ugyan úgy tömegnév lesz belőle. A korábbi tömegnevek meg ritkaságok lesznek.
17/22 anonim válasza:
Nekem a nagymamám, a sógornőm, a szomszédasszonyom, a fogorvosom, 4 munkatársam és a kozmetikusom is Eszter. Én is úgy látom, hogy kicsit sok van belőlük és főleg az a fura, hogy 0-99 éves korig.
18/22 anonim válasza:
Általánosban nem volt Eszter osztálytársam, gimiben volt kettő, egyetemen a 180 fős évfolyamomban egy volt, a munkahelyemen most meg egy sincs. 23 éves vagyok. Pont ezt magyarázom, hogy lehet hogy 40 évvel ezelőtt baromi népszerű név volt, de most nem az.
19/22 Kései Sirató válasza:
20/22 anonim válasza:
Ige. Eszter a 29. Noel a 11. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!