Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok lánynak miért nem jön be,...

Sok lánynak miért nem jön be, ha egy pasi izmos?

Figyelt kérdés

Kb. ennyire: [link]

Azzal jön elég sok lány, hogy aki így néz ki, az felszínes és műveletlen. Biztos csak a testével törődik, mással nem. Szerintem egy férfinak izmosnak és erősnek kell lennie.

Én pl. nem a külsőért edzek. Azért edzek, hogy fizikailag többre legyek képes. A jó külső csak járulék.

2016. máj. 20. 09:41
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Ugyan már emberek. Egy intenzív edzés nem tart tovább egy óránál. A kaját reggel megcsinálja az ember, aztán 3 óránként eszik. A kaját 10 perc alatt meg lehet enni. Emellett miért ne jutna idő egy párkapcsolatra? Nem értem... :D
2016. máj. 20. 12:03
 22/35 ittittitt ***** válasza:
simán belefér még ,ha disznó módjára 2-3 óránként is zabál a páciens.
2016. máj. 20. 12:10
 23/35 A kérdező kommentje:
Disznó módjára...?
2016. máj. 20. 12:34
 24/35 anonim ***** válasza:

Összenő, ami összetartozik. Egy átlagos csaj nem fog összejönni nagyon izmos palival, mert rosszul mutatnak együtt és nem találhatna kifogást, miért is nem fogy le/feszesít. Átlagos palit keres maga mellé hogy meglegyen a kifogás: ha te se edzel nekem sem kell.

Ha izmos pali mellett van löttyedt csaj, állandóan az jár majd a fejében hogy neki is formába kellene lendülnie = bűntudat. Így kényelmesebb.

2016. máj. 20. 12:39
 25/35 anonim ***** válasza:

Igen, úgy, mert 10 perc alatt másképp nem lehet normálisan megkajálni. Erről egy volt kollégám jut eszembe, aki ilyen izomagy volt. Megrendelte az 50 cm-es pizzát, fékbe hajtotta majd két falásra begyűrte a szájába. Hát nem ülnék be vele étterembe enni jó ízűen az biztos. Aki em tud adni az evésre, az igen is disznó módjára eszeik.

Nem tudom mit tudsz összedobni reggel kaját, és mit eszel 3 óránként 10 perc alatt.

2016. máj. 20. 12:44
 26/35 anonim ***** válasza:
félbe* bocsánat
2016. máj. 20. 12:45
 27/35 A kérdező kommentje:

De ne az izomagyakra gondolj. Normális kigyúrt pasit még nem láttál?

3 óránként csak keveset eszek személy szerint, nincs szükségem többre, hamar meg tudom enni. Legyen 15 perc, az idő alatt kényelmesen meg lehet enni az adagokat. Az az 5 perc nem nyom sokat a latba. És nem úgy eszünk, hogy belenyomjuk a fejünket a tányérba, és kaffogunk mint a malacok. :D

2016. máj. 20. 12:55
 28/35 ittittitt ***** válasza:
normális esetben nincs szüksége az embernek a 2-3 óránkénti evészetekre,régi nagy testépítők kitalálták a versenyeket megelőző időkre.most a hobbi gyúrók is ezt követik,senki nem foglalkozik azzal ,hogy egyénre szabottan csinálja amit csinál csak lesi mit csinál a másik aztán rángatja a súlyokat,sajnos a többségre igaz de legalább hamar félbehagyják a sportkarrierjüket :-p
2016. máj. 20. 13:12
 29/35 anonim ***** válasza:
Szerintem megkaptad a kérdésre a választ, maga az ezzel járó életvitel nem kell sokaknak. Aki azt állítja, hogy egyesek irigységből fikázzák, arra meg van egy olyan ellenvéleményem, hogy az izmos pasik nem képesek elfogadni, hogy ők sem jönnek be mindenkinek.
2016. máj. 20. 13:27
 30/35 anonim ***** válasza:

Evészet, öcsém.

Nekem a nővérem járt kickboxra, és ő kétóránként evett. Nem evészet volt, mittudomén, elrágcsált egy rizspuffancsot egy répával.

Mindig azt mondja, akkor érezte magát a legjobban, az emésztése is akkor működött a legjobban.

2016. máj. 20. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!