Sok lánynak miért nem jön be, ha egy pasi izmos?
Kb. ennyire: [link]
Azzal jön elég sok lány, hogy aki így néz ki, az felszínes és műveletlen. Biztos csak a testével törődik, mással nem. Szerintem egy férfinak izmosnak és erősnek kell lennie.
Én pl. nem a külsőért edzek. Azért edzek, hogy fizikailag többre legyek képes. A jó külső csak járulék.
Összenő, ami összetartozik. Egy átlagos csaj nem fog összejönni nagyon izmos palival, mert rosszul mutatnak együtt és nem találhatna kifogást, miért is nem fogy le/feszesít. Átlagos palit keres maga mellé hogy meglegyen a kifogás: ha te se edzel nekem sem kell.
Ha izmos pali mellett van löttyedt csaj, állandóan az jár majd a fejében hogy neki is formába kellene lendülnie = bűntudat. Így kényelmesebb.
Igen, úgy, mert 10 perc alatt másképp nem lehet normálisan megkajálni. Erről egy volt kollégám jut eszembe, aki ilyen izomagy volt. Megrendelte az 50 cm-es pizzát, fékbe hajtotta majd két falásra begyűrte a szájába. Hát nem ülnék be vele étterembe enni jó ízűen az biztos. Aki em tud adni az evésre, az igen is disznó módjára eszeik.
Nem tudom mit tudsz összedobni reggel kaját, és mit eszel 3 óránként 10 perc alatt.
De ne az izomagyakra gondolj. Normális kigyúrt pasit még nem láttál?
3 óránként csak keveset eszek személy szerint, nincs szükségem többre, hamar meg tudom enni. Legyen 15 perc, az idő alatt kényelmesen meg lehet enni az adagokat. Az az 5 perc nem nyom sokat a latba. És nem úgy eszünk, hogy belenyomjuk a fejünket a tányérba, és kaffogunk mint a malacok. :D
Evészet, öcsém.
Nekem a nővérem járt kickboxra, és ő kétóránként evett. Nem evészet volt, mittudomén, elrágcsált egy rizspuffancsot egy répával.
Mindig azt mondja, akkor érezte magát a legjobban, az emésztése is akkor működött a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!