Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves korig...

Szerintetek hány éves korig használatosak ezek a kifejezsések?

Figyelt kérdés

Fiú,srác,férfi?

Lány,csaj,nő?

2016. máj. 18. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
fiú:0-27, srác:8-12, férfi:18-60, lány 0-27, csaj:16-25, nő:18-50
2016. máj. 18. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam cska és kizárólag az érettség dönti el. Fiú az lehet sztem születéstől 18 éves korig, srác 5 éves kortól addig ameddig eleget tapasztal az életből... ha már 22 évesen eltartja magát, már férfi, de ha 29 évesen még a szüleivel él, nincs munkája és wowozik, akkor nem tudom rávenni magam, hogy férfinak nevezzem.

Lánynál pepitában, max. annyi, hogy a csajt nem tenném egy szintre a sráccal, mert a csaj sztem kicsit degradáló... szócal én inkább lány és nő vonalon mozognék, és a lány a fiú meg a srác együtt, ha megfeleltetések vannak.

2016. máj. 18. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit az egyes ír, azzal egyetértek, leszámítva a srácot, szerintem az 8-30 közé esik.

Meg én mondjuk nem hívnék 18 éves lányt nőnek. Nő kifejezés szerintem igencsak öregítő, 25 alatti lányokra én biztos nem használnám.

Amúgy interneten:

Fiú 0-99

Lány 0-99

2016. máj. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!