Szerintetek hány éves korig használatosak ezek a kifejezsések?
Fiú,srác,férfi?
Lány,csaj,nő?
Nálam cska és kizárólag az érettség dönti el. Fiú az lehet sztem születéstől 18 éves korig, srác 5 éves kortól addig ameddig eleget tapasztal az életből... ha már 22 évesen eltartja magát, már férfi, de ha 29 évesen még a szüleivel él, nincs munkája és wowozik, akkor nem tudom rávenni magam, hogy férfinak nevezzem.
Lánynál pepitában, max. annyi, hogy a csajt nem tenném egy szintre a sráccal, mert a csaj sztem kicsit degradáló... szócal én inkább lány és nő vonalon mozognék, és a lány a fiú meg a srác együtt, ha megfeleltetések vannak.
Amit az egyes ír, azzal egyetértek, leszámítva a srácot, szerintem az 8-30 közé esik.
Meg én mondjuk nem hívnék 18 éves lányt nőnek. Nő kifejezés szerintem igencsak öregítő, 25 alatti lányokra én biztos nem használnám.
Amúgy interneten:
Fiú 0-99
Lány 0-99
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!