Aspergeres nő vagyok, semmi életkedvem nincs. Mit tegyek?
Nem vagyok asperger szindrómás, és mégsem érdeklem az embereket és nem tudok beilleszkedni.
Az embereket akár beteg vagy, akár nem, nem fogod érdekelni, amíg nem teszel érte valamit.
Amiket írsz, nem miattad történnek úgy, ahogy. Nekem sincs aspergerem, de én sem vagyok a barátkozás, beilleszkedés nagymestere. Csak példaként mondom, hogy szeptemberben bekerültem az egyetemre, gondoltam, majd minden szuper lesz, de kb mindenhonnan kinéztek, meg kilógtam, mert én nem iszom sört és mert nem dohányzom, vagy egyszerűen, mert nem tudtam azonosulni a többiekkel. Mindezzel azt akarom mondani, hogy ne magadat hibáztasd az ilyenekért. :)
Nincs esetleg valami hobbid, vagy sport szóba jöhet? Ha nincs, mondjuk próbálj meg keresni valamit, ami érdekel, szerintem segíthet! :)
Szokták mondani, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, de szerintem ha eddig nem sportoltál, kipróbálhatnál valami lazábbat, de tényleg csak mint ötlet mondom.
Még eszembe jutott, hogy esetleg tarthatnál valamilyen kisállatot, ha nincs. :)
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!