Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Dósa Fanniról?

Mi a véleményetek Dósa Fanniról?

Figyelt kérdés
Gondolom majdnem mindenki hallott már róla.
2016. máj. 15. 16:46
1 2
 11/18 Fingkirály ***** válasza:
100%

Én sem tudtam, hogy ki a hóhér, de rákerestem.

Valahol igen szomorú, hogy - és ez jórészt az internetnek meg a sokkal szélesebb sávon ömlő információnak köszönhető - a "híresség" és a "hírhedtség" közötti határ nemhogy elmosódott, de konkrétan már semmi különbség nincs közötte, az "a negatív reklám is reklám" elve érvényesül. Gyakorlatilag akkor is "híres" leszel, és rajongóid-követőid lesznek, ha annyi az összes "tehetséged"-tudományod, hogy irdatlan nagy s.ggf.j vagy.

2016. máj. 15. 17:18
 12/18 A kérdező kommentje:

[link]

Egyszer azt írta, hogy tudja hogy baba araca van....

2016. máj. 15. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Én tudom ki az de nem értem miért vagy ennyire rákattanva kérdező. Egy a mostanában felkapott tini libák közül. Miért izgat?
2016. máj. 15. 17:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Az húzott fel amikor azt hazudta hogy versenyautók van. Legalább nézne utána vagy valami... Hogy lehet valaki ennyire buta?
2016. máj. 15. 17:39
 15/18 A kérdező kommentje:
*versenyautójuk
2016. máj. 15. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy k**urva.
2016. máj. 15. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy youtube videót láttam, abban volt róla szó, mint az ország legyűlöltebb tinije.

Hát az én véleményem eléggé negatív róla. És nem csak azért, mert lejáratja a szőkéket (én is az vagyok), bunkó mint egy albán kocsmáros és ostobább mint a papucsom talpa. És ezzel még kérkedik is.

Az meg hogy magában eszi a nutellát??????? Ha egy üveggel megeszel magában, az durván fosat, szóval még ott sincs rendben a dolog.

Az hogy azt állítja hogy ők gazdagok. Gazdagok a fenéket. Ha valóban azok lennének nem lenne szüksége, hogy országnak világnak ezt harsogja.

Ő tipikusan az a valaki, akit ha jobban megnéz az ember, akkor kedve támadna az izraeli modellt átvenni, miszerint a nőknek is két év kötelező katonai szolgálat kellene.

2016. máj. 15. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Jézus! Azon a képen úgy néz ki,mint a hófehérkebol a mostoha!

Amúgy egy tanulatlan pitsa. Nők szégyene, de tényleg. Annyira buta és annyira haszontalan, hogy nem katonaság kéne neki, hanem valami kenyszermunka napi tál kásaert.

2016. máj. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!