Mi a véleményetek Dósa Fanniról?
Én sem tudtam, hogy ki a hóhér, de rákerestem.
Valahol igen szomorú, hogy - és ez jórészt az internetnek meg a sokkal szélesebb sávon ömlő információnak köszönhető - a "híresség" és a "hírhedtség" közötti határ nemhogy elmosódott, de konkrétan már semmi különbség nincs közötte, az "a negatív reklám is reklám" elve érvényesül. Gyakorlatilag akkor is "híres" leszel, és rajongóid-követőid lesznek, ha annyi az összes "tehetséged"-tudományod, hogy irdatlan nagy s.ggf.j vagy.
Egy youtube videót láttam, abban volt róla szó, mint az ország legyűlöltebb tinije.
Hát az én véleményem eléggé negatív róla. És nem csak azért, mert lejáratja a szőkéket (én is az vagyok), bunkó mint egy albán kocsmáros és ostobább mint a papucsom talpa. És ezzel még kérkedik is.
Az meg hogy magában eszi a nutellát??????? Ha egy üveggel megeszel magában, az durván fosat, szóval még ott sincs rendben a dolog.
Az hogy azt állítja hogy ők gazdagok. Gazdagok a fenéket. Ha valóban azok lennének nem lenne szüksége, hogy országnak világnak ezt harsogja.
Ő tipikusan az a valaki, akit ha jobban megnéz az ember, akkor kedve támadna az izraeli modellt átvenni, miszerint a nőknek is két év kötelező katonai szolgálat kellene.
Jézus! Azon a képen úgy néz ki,mint a hófehérkebol a mostoha!
Amúgy egy tanulatlan pitsa. Nők szégyene, de tényleg. Annyira buta és annyira haszontalan, hogy nem katonaság kéne neki, hanem valami kenyszermunka napi tál kásaert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!