Más fiú is utálja, ha a lányok hellóval köszönnek neki?
Figyelt kérdés
Olyan távolságtartó...2016. máj. 12. 21:41
11/22 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még, hogy a hello a távolságtartóbb.
12/22 anonim válasza:
Akkor Angliában öngyilkos lennél :) itt mindenki hellózik
13/22 anonim válasza:
Én még a barátnőimnek is szoktam hellóval köszönni, pedig túlük tényleg nem akarok távolságot tartani :D
14/22 anonim válasza:
Hello, fütyi! Nem szólsz hozzá, csak kiemeled? Használd azt a csókos szádat beszédre is, most megengedem.
15/22 anonim válasza:
Lehet, de nem mindenki válogatós.
Szerintem egyesek annak örülnek, hogy úgyis köszön, de na ízlések és pofonok.
16/22 Blade Bone válasza:
Én se szeretem a Hellot. :D Van egy boltos csaj, aki néha tök kedves meg aranyos, dee mikor így köszön, hogy hello, akkor olyan nagyképűnek tűnik, sokszor még meg is nézem magam, nem-e koszos vagyok vagy valami :D mert tényleg úgy tud nézni. Máskor meg mikor sziázik, iszonyat aranyos velem, még a visszajárót is a kezembe adja, :D nagyon tuti kis pipi, csak olyan furi néha.
17/22 anonim válasza:
En akkor szoktam helloval koszonni, ha haragszom valakire.:D
18/22 anonim válasza:
Tessék, méghogy a lányok kombinálnak. Ezt az ostobaságot. A fiúknak is van titokban valami pitsamagazin, mint a Cosmo?
De ezentúl mindenkinek hellóval köszönök.
19/22 anonim válasza:
Szerintem a jó napot kívánok távolságtartóbb :D
Én lány vagyok de mostanában mindenkinek hellót köszönök valamiért. Nem tudom miért de engem is idegesít kicsit :D
20/22 anonim válasza:
Szerintem is távolságtartó, totálisan megértem a kérdezőt. 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!