Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek 20 évesen már...

Szerintetek 20 évesen már késő elkezdeni élni?

Figyelt kérdés

Szórakozni, bulizni, fesztiválozni, kapcsolatokat építeni, barátokat szerezni?

Van aki ilyenkor már szül vagy apa lesz, én meg csak most kezdenék igazán élni...úgy érzem kifutok az időből. Amikor tizenéves voltam a huszonéveseket már kész felnőttként láttam, és én is hamarosan 20 leszek, utána huszonéves. Úgy érzem már késő. Van aki tizenévesen már kiéli magát.

2016. máj. 10. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan aki tizenévesen is bulizik, de ez nem jelenti azt, hogy 20 évesen, (ami egyébként baromi fiatal) késő lenne elkezdeni. Nekem olyan ismerőseim is vannak, akik 30 évesen kezdték el. Aki meg gyereket vállal 20 évesen, 30 felett a rossz házasságával, majd a válással lesz elfoglalva és 40 évesen kezd el bulizni, meg őrült tempóban párt keresni. Semmiről nem maradtál le. Nézd ki, hogy milyen fesztiválra, koncertre akarsz menni és menj, ez ilyen egyszerű!
2016. máj. 10. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem huszonévesen normális ez, nem amikor lecke van, meg a mama pénzét költjük, meg csak játsszuk a felnőttet.

Nem tudom, miért hiszed azt, hogy ezt kölyökként kell megélni VAGY hogy valaha is abba kellene hagyni. 60 évesen is mehetsz fesztiválra.

Érdemben most kezdődik az életed, eddig csak tingli-tangli volt.

2016. máj. 10. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
En most fogok neki 49 evesen
2016. máj. 10. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Van még hátra kb. 40-50 vagy még annál is több éved. Ez azért elég idő arra, hogy csinálj valamit. Főleg, hogy még majdnem gyerek vagy.
2016. máj. 10. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
miért eddig mit csináltál, hogy nem éltél?
2016. máj. 10. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös biztos tegnap született meg. :D
2016. máj. 10. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő, sőt. Szerintem nem is ismerek olyat, aki 20 évesen szült vagy apa lett volna.
2016. máj. 10. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Bisztos mèlyaltattàk vagy hibernàltàk a földönkivüliek

Amugy meg kutyàt nem èrdekli mit csinàlsz, csak bemesèled magadnak

2016. máj. 10. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
A letezes orok, az elet egy jatek. Ha kell ujjaszuletsz es ha ugy akarod a jovetkezobe vegig bulizod a tini korszakot. Aztan rajosz hogy semmi ertelme nem volt es az lesz a bajod hogy nem epitettel fel semmit. Ezt addig jatszod mig meg nem talalod az aranykozeputat....
2016. máj. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!