Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Idegenlégió milyen?

Idegenlégió milyen?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék hogy milyen az idegenlégió ?

milyen egy napi program?

Milyen a kiképzés?

nagyon érdekel ez a téma

2016. máj. 9. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
a kiképzésről, és egy átlagos napról nem tudok beszámolni neked. Egyvalamiben viszont biztos vagyok. Négy emberrel találkoztam eddigi életem során, akik beálltak, s miután leszereltek, társadalomba visszailleszkedni képtelen, lelkiismeret-furdalástól elgyötört, alkoholista, megszállott, erőszakos állatokká váltak
2016. máj. 10. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez nem hangzik túl jól :O

nekem munkatársam 1 évet húzott le utána megszöktek..

2016. máj. 11. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Abszolút megértem. Ezen négy ismerősöm egyikével volt alkalmam beszélni kicsit mélyebben is, és elborzasztó dolgokat mesélt... azt, hogy több ízben embert ölt, köztük civileket(!!!), a mai napig nem tudta feldolgozni, hiába parancsra cselekedett. Egy másiknak összeégett az arca (senki sem tudja, hogy történt, hallgat mint a sír), hogy a "támogatott" plasztikai műtétek sem tudták neki visszaadni. Személy szerint azt tanácsolom, hogy messziről kerüld el.
2016. máj. 14. 14:07
 4/5 Legion Etrangere ***** válasza:

Lol. Több ízben embert ölt, köztük civileket.

Alexander Dumas: A négy mitomán szökevény.

Egy évet húzott le ???

5 évre ir alá mindenki, a becsületszavát adja a zászló alatt.Le lehet vágni, mennyit ér annak a szava, aki alapból megszegte, utána meg háry jánoskodik.

2016. máj. 21. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden baromságot nem kell elhinni! Nem egy légióssal beszéltem és elhiheted, hogy egyik se hibbant meg.
2016. máj. 26. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!