Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az ember elég...

Szerintetek az ember elég önmagának?

Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Igen.
2016. máj. 8. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem.
2016. máj. 8. 10:09
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Mivel társas lény ezért hosszútávon nem, szüksége van más emberekre is (család, barátok...). Viszont mindenkinek más az igénye ezen a téren, tehát vannak akik jobban tűrik a magányt és vannak akik nem. Én például szeretek egyedül lenni napi pár órát (amit tanulásnak vagy a hobbijaimnak szentelhetek), de ha van lehetőségem akkor inkább a családommal, barátaimmal töltöm az időm.
2016. máj. 8. 10:18
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Ez a legnagyobb baromság, hogy az ember társas lény. Nekem se barátom, se családom évek óta, mégis jól megvagyok. Nem hiányzik egyik sem. Ha szükségem lenne bárkire is, már kerestem volna magam mellé valakit. De én magányos farkas vagyok, jobban szeretek egyedül lenni, egyedül intézni a dolgaimat, egyedül kirándulni, stb. Idegesítene, ha valaki máshoz kéne alkalmazkodnom.

30/N

2016. máj. 8. 14:26
 5/14 A kérdező kommentje:
előző, a kacsát ki rakja majd alád 80 éves korodban?
2016. máj. 10. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tervezek 80 éves korig élni. :P

Egyébként alád ki rakja majd, ha a párod/gyerekeid elhagynak, meghalnak, elköltöznek, bármi más okból nem akarnak vagy tudnak téged ápolni, hmm? :) Na most légy okos!

2016. máj. 23. 16:12
 7/14 A kérdező kommentje:

"Nem tervezek 80 éves korig élni. :P"

ez terv kérdése? és hogy "oldod meg"?

"Egyébként alád ki rakja majd, ha a párod/gyerekeid elhagynak, meghalnak, elköltöznek, bármi más okból nem akarnak vagy tudnak téged ápolni, hmm? :) Na most légy okos!"

ez mire érv?

2016. máj. 23. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nevetségesen szánalmas a sok selejt életű akik leértékelik direkt azokat, akik igennel válaszolnak, esetleg azt mondják magukról, hogy megvannak társaság nélkül is...xdddd

Ahahahaha. Elsőnek is, ez relatív (mint mindent vélemény), másodszor ez ilyen "jobban tudom neked mire van szükséged, s társaságra bizony van, megy a lefelé mutató kéz) xddd sok életképtelen.

És ezt úgy mondom, hogy szerintem se tud meglenni hosszútávon valaki.

Ahj... mennyi kotonszökevény van :D

2016. jún. 2. 09:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Èn magamnak kevès vagyok 😃
2016. jún. 2. 10:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése: ha ügyek intézéséről beszélünk, nyilván nem, mert nem mindenki ért pl.: gázszereléshez, stb. Az alapvető élethez viszont bőven elég önmaga. Miért nem lehet elhinni, hogy az ember saját maga, egyedül is elvan, fel tudja fedezni önmagát, a környezetét, stb.? Aki nem hiszi, az csak azt vegye figyelembe, hogy Mo.-n minden 2. házasság válással végződik.
2016. jún. 12. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!