Miért van ez? Mit gondoljak?
van egy srác akit mikor megismertem szinte közeledett felém, úgy szólt/ért hozzám ahogy nem szoktak csak ha tetszik valaki..majd megígért nekem valami, vagyis h átküld egy közös képet, de azóta se tette, csak ígérgeti és mindig ráfogja h elfelejtette..
Hogy tudnám megszerezni azt a képet és most mit gondoljak magáról a srácról akarhat tőlem valamit??
Szia!
Lehet,hogy az a kép nem is létezik,csak mondja.Én a helyedben megmondanám neki,hogy mutassa meg a képet.Ha meg nem akarja megmutatni akkor az nem barát.
Köszi a válaszokat!
A képbiztos, hogy elkészült mert ott voltam mellette mikor csinálta! Az,hogy később direkt vagy véletlenül kitörölte-e azt nem tudom..Szerintem nem.
A srácot nem nevezném kimondottan az ellenségemnek, de nagy csalódás volt az számomra h nem küldi el a képet. Remélem egyszer megkapom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!