Manapság miért van mindenki oda ezekért a nyálgép semmitmondó videósokért? Miért tartják példaképnek őket? Ezt csak én vagyok képtelen felfogni?
Attól is függ, mely videósokra gondolsz.
Szirmai Gergő például nekem valóban abszolút példakép értékű. Elég csak megnézni a Draw My Life videóját, az számomra mindig ad egy hatalmas motivációs löketet, ha épp magam alatt vagyok.
Szerintem zseniális az a karrier és hírnév, amit ez az ember egymaga felépített önerőből, a semmiből. És még sok év után is tudja tartani a szintet, új projektekbe is belefog (játékos csatorna, utazócsatorna, stb.) egyszerre szórakoztat és tanít a videóival. Én személy szerint neki köszönhetem, hogy ma már egyre bátrabban merek részletes véleményt megfogalmazni a dolgokról, és nem intézek el annyival mindent, hogy "jó volt", vagy "sz*r volt".
Ez nagyban függ attól,milyen videósokról van szó...vannak azok, akik csak hírnevet akarnak szerezeni és rengetegen rajonganak értük csak amiatt a tény miatt, hogy híresek...
De ugyanakkor vannak olyanok is, akik hasznos tippeket osztanak meg az internettel, jó véleményük van dolgokról, példaértékű önbizalmuk, életük, karrierjük, tehetségük van, másokat támogatnak a céljaik elérésében a biztatásukkal, a sikertörténeteikkel ésatöbbi...Ők igenis megérdemlik, hogy példaképként tekintsenek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!