Borzasztó rosszindulatú vagyok mit tegyek ez ellen? Meg szeretnék változni.
Figyelt kérdés
Ma is odajött egy munkatársnő velem és két munkatársammal dumálni, én meg egyből elkezdtem gondolatban fikázni az össze nem illő ruháit,a hangját stb...de nem mondtam rá semmi rosszat a többieknek mikor elköszönt tőlünk.
Viszont van,hogy egyszerűen csak kibukik belőlem a negatív kritika valakiről és magam is rosszul érzem magamat ettől, nem tudom minek pofázok hát én sem vagyok különb.Mit tegyek?Bűntudat,undor és megbánás kavarog bennem.
2016. ápr. 28. 16:31
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi,ment a zöld kéz.
belegondolva valószínűleg azt szeretném elérni, hogy mások is egyet értsenek velem és ezáltal legyen egy közös dolog amiről dumálhatunk. Eléggé bizonytalan vagyok társaságban, azt gondolom én nem tudok elég érdekes lenni egy társalgáshoz.
2016. ápr. 28. 17:02
12/14 anonim válasza:
Hmmm... érdekes. Akkor lehet, hogy csak ez a magyar mentalitás tör elő belőled, hogy kritizálva nagyobb eséllyel lesz sikeres, hosszabb a kezdeményezett beszélgetés, mintha a szép és jó dolgokról beszélgetnénk. Ez egy rossz beidegződés. Én is néha belefutok, de próbálok törekedni az ellenkezőjére
13/14 A kérdező kommentje:
igen, pontosan ez az amiről le akarok szokni.
2016. ápr. 28. 17:09
14/14 anonim válasza:
mert érdekesebb arról beszélni hogy milyen rossz tulajdonságai vannak a másiknak, mint arról hogy süt a nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!