Lehetséges 10 éven belül egy komplett saját életet felépíteni?
20 éves vagyok, idén leszek 21.
30 éves koromra már szeretnék egy lakást/házat, munkát, férjet, gyereket. Lehetséges ez úgy, hogy még semmim nincs?
Egy forint megtakarított pénzem sincs. Dolgozom közfoglalkoztatásban, mellette tanulok. Édesanyámmal élünk ketten. Nagyon nem megy jól a sorunk, nem vagyunk tehetősek.
Mennyi esélyem van, hogy sikerül az életelképzelésem és 10 éven belül mindenem meglesz, ami szükséges?
En 18 eves koromtol vagyok onallo, jol tanultam igy volt annyi osztondij hogy megeljek belole (Koztarsasagi, kari stb). 23 evesen vegeztem, utana doktori, nemzetkozi, azutan kezdtem dolgozni, egyre tobb penzert, most vagyok 32.
Kozben viszont lett egy felesegem, ket gyerekem, meg szulok is nyugdijasok mar (nincsenek egyutt), es nyugdijbol egyszeruen nem futja lakberre, anyam nagyapamnal lakik, ot apolja, apam pedig velunk, sajat lakasunk nincs se nekunk, se nekik.
Szoval kaparok ahogy birok, de sajat lakas az meg mindig csak alom.
lakás, munka, férj, gyerek... ezek közül az férj a legnehezebb.
Én azt ajánlom, hogy menj ki külföldre dolgozni egy időre és rakj félre amennyit csak tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!