Keveset érek ha kevesen lájkolják a képeimet Facebookon? Valakinek minél több like-ja van az többet is ér?
Hú kérdező majdnem egy cipőben járunk...
-Zavar hogy csak 250 ismerősöm van kb
-Zavar ha valaki nem igazol vissza
-Zavar ha valaki töröl az ismerősei közül,vagy tilt csak úgy...
-Zavar ha valakit ismerek jól és nem jelöl be pedig sok vele a közös ismerős.
-Zavar ha valamit megosztok és kevesen likeolják...
-Sokan az ismerőseik közül is töröltek mert nem tetszett nekik a megosztásaim,sok cikket osztottam meg amiket a migránsok műveltek,nőket erőszakoltak stb...
A facebook rombolja az önbizalmat... Sajnos az a menő a mai fiatalok körében aki minél több képet tesz ki,minél több ismerőse,likeja van...Minél kihívóbb,minél nagyobb a dekoltázsa a képen....
Lassan megutálom a facebookot...
19/L
Ez kb olyan, mint amikor ha jól emlékszem a kedves Lázár János úr azt mondta, mindenki annyit ér, amennyi pénze van...
Csak íppenséggel, míg a jámbor jónép simán megélne kormány nélkül, addig a drágalátos kormányzati emberkék sírva halnának éhen/szomjan, mivel a gazdaság bukásra lenne ítélve dolgozók nélkül, akik természetesen nem parlamentben lebzselnek..
Likeok? Hát ezeknek sem látom értelmét, mivel a többség díszelgése nem kölcsönésségen alapszik.
Ezeket a bohócokat mind cirkuszba kéne vágni, had ugrándozzanak a reflektorfényben szegény állatok helyett...
Nekem csoda, ha valaki észreveszi, hogy felraktam valamit.
És nem, 11-es, ez nem a facebook hibája, hanem a felhasználóié. Az ember nyomja meg a gombot, nem a weboldal. Az ember dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!