Szerintetek gáz ha 18 évesen szoktam még a nagyapámmal lanozni?
Jajj, ne már! A haverod miatt ne változzon már meg a véleményed! Igenis menő a nagypapád, abszolút nem gáz! Velem 18 éves koromban nem törődtek a szüleim (nem mintha korábban igen...), a nagyszüleim meg már halottak voltak.
Én személy szerint örültem volna egy ilyen nagyfatternek, toltuk volna a Fifát. :D
Szerintem becsüld meg, hogy van! A haverod meg ki tudja, hogy miért tartja gáznak, lehet azért, mert a saját viszonya rossz a nagyszüleivel, és akkor már rögtön gáz az, ha ti meg együtt csináltok bármit is!
25/F
Nagypapád egy vadállat, legjobb nagypapa és irigyellek, oké? Ne beszélj hülyeséget, ez marha jó. :D Sőt, ez annyira egyértelmű, hogy jó, hogy nekem kicsit gyanús, hogy feltűnésvadász kérdéshez van szerencsém.
19/F
Dehhogy is gáz! A haverod egy műmájer tulok! Hatalmas respekt a nagyfaterodnak!!!! Ölnék egy ilyen nagyfaterért!!!
22F illetve a feleségem is aztmondta hogy hülye a haverod 25L
Kölcsön adod ? :D
Én is szeretnék egy nagypapát, főlleg egy ilyen jó arcot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!