Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen szoktam még a nagyapámmal lanozni?

Figyelt kérdés
Egész kiskorom óta szoktunk együtt játszani mindenfélével. Ő az online-t nem szereti mert ismeretlenekkel nem szeret játszani, de sokszor van hogy mikor meglátogatom őket még megyünk egy-egy meccset egymással vagy egymás ellen. A Warcraftban a mai napig nem tudom leverni. Mikor haveromnak meséltem kiröhögött hogy nagyszüleimmel játszok. Eddig teljesen azt hittem hogy király nagyapám van hogy odavan az ilyenekért (sokszor még faragott is játékból fegyvereket, de mostanában már nem igazán). De nem tudom... Szerintetek is gáz hogy nagyapámmal szoktam néha kockulni?
2016. ápr. 26. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne már! A haverod miatt ne változzon már meg a véleményed! Igenis menő a nagypapád, abszolút nem gáz! Velem 18 éves koromban nem törődtek a szüleim (nem mintha korábban igen...), a nagyszüleim meg már halottak voltak.

Én személy szerint örültem volna egy ilyen nagyfatternek, toltuk volna a Fifát. :D

Szerintem becsüld meg, hogy van! A haverod meg ki tudja, hogy miért tartja gáznak, lehet azért, mert a saját viszonya rossz a nagyszüleivel, és akkor már rögtön gáz az, ha ti meg együtt csináltok bármit is!

25/F

2016. ápr. 26. 18:02
 12/18 NeugasShaman válasza:
100%

Nagypapád egy vadállat, legjobb nagypapa és irigyellek, oké? Ne beszélj hülyeséget, ez marha jó. :D Sőt, ez annyira egyértelmű, hogy jó, hogy nekem kicsit gyanús, hogy feltűnésvadász kérdéshez van szerencsém.

19/F

2016. ápr. 26. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Dehhogy is gáz! A haverod egy műmájer tulok! Hatalmas respekt a nagyfaterodnak!!!! Ölnék egy ilyen nagyfaterért!!!

22F illetve a feleségem is aztmondta hogy hülye a haverod 25L

2016. ápr. 26. 20:52
 14/18 anonim válasza:
szerintem a haverod a gáz,meg az aki az gondolja,hogy ez az...
2016. ápr. 26. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt. A lant egy nagyon szép hangszer, kevesen játszanak rajta manapság.
2016. ápr. 26. 23:29
 16/18 anonim válasza:

Kölcsön adod ? :D

Én is szeretnék egy nagypapát, főlleg egy ilyen jó arcot! :D

2016. ápr. 26. 23:38
 17/18 anonim válasza:
Bár még élne nagyapám nem hogy játszhatnék vele! Király az öreg, ráadásul Warcraft :DD Istenem :D legjobb!
2016. ápr. 26. 23:48
 18/18 hArDcOrE cPu válasza:
Egyáltalán nem gáz!!! Becsüld meg a vele töltött időt! :)
2016. ápr. 27. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!