Miért van ennyi buta ember?
Van annak az Éjjel Nappal Bp Alexának egy Facebookos oldala, amit gyanítom nem is ő használ, de ilyen primitív emberek odaírják hogy "remélem összejöttök a Gáborral, válaszd őt Alexa mert titeket egymásnak teremtettek!" - mintha nem megrendezett lenne az egész... na szóval ilyen hozzászólásokkal van teli ez az oldal, és a legdurvább hogy ezt felnőtt emberek írják. A legszörnyűbb amikor látom, hogy egy kisbaba van kirakva profilképnek, tehát ilyen ostoba emberek fogják felnevelni szegény gyerkőcöt...
Na meg vannak azok a tipikus írástudatlan perverz férfiak akiktől hányni tudnék, á fuj, őket szerintem nem is kell bemutatni. Társkeresőn is amilyen arcok vannak, komolyan én 10 évesen helyesebben tudtam írni mint ezek a "felnőtt emberek". Na meg ott vannak a cigányok. Őket is hagyjuk...
Egyébként végzettségtől függetlenül ugyanúgy felsőoktatásban tanulók között is vannak butácska emberek, bár nem tudhatom pontosan, de amit a kommunikáció alapján le lehet szűrni az néhol nem a "szárnyaló intellektusra" utal. Volt nem egy osztálytársam akik a tanárok kiskedvencei voltak természetesen 5-ös tanulók, de egy eredeti megnyilvánulásuk nem volt soha, egy jó poént nem sütöttek el, önálló véleményük nem volt semmiről...
Tehát nem csak képzetlen, iskolázatlan emberek között vannak ilyenek. Jó, persze ők megtanulnak viselkedni, tudnak normálisan írni, van lexikális tudásuk de valami mégis hiányzik. Csak egyszerűen beidomulnak...
Utolsó, komolyan nem értem hogy ez az elfolytott az agresszió miért pont engem céloz, amikor az égvilágon semmit se tudsz rólam, DE... oké! Buta vagyok. Akkor legyek buta, de hogy Éjjel Nappal Budapest Alexa fan vagyok és csak erről lehet velem beszélni (na meg hogy csak szexre vagyok jó) ez egy kicsit megalapozatlan kijelentés volt részedről, nem gondolod? :)
Ugyanis én csak megemlítettem ebben a kérdésben, hogy rátévedtem a Facebook adatlapjára. De azért köszi ezt a villám jellemrajzot, azt hiszem az önismeret egy újabb szintjére értem.

Szerintem te se lehetsz valami okos egy ilyen fogalmazás után már bocs.
Az,hogy mindenkit lenézel egyéni jogod de ne felejtsd el nem látsz bele az emberek fejébe,mindenkinek van véleménye csak nem mindenki mondja ki.
Abba viszont egyetértek az észt nem diploma mellé adják.
Utolsó, lesz@rom mit gondolsz, nem egy Gyakoris kérdésnél fogom bizonygatni hogy milyen választékosan és szépen is fogalmazok. De úgy látszik itt már lassan versbe szedve kell megmagyarázni egy egyszerű kérdést, mert különben mész a kisegítőiskola kategóriába. Mr/Ms tökéletesek...
Egyébként nem kell az álszentség, ti is mind lenézitek ezeket az embereket.

Utolsó!
Legközelebb lassan írd, hogy meg is értse a nagy tudású kérdezőnő.

"hogy nem buták az emberek az ész relatív dolog mindenki másban jó"
"Nincs okos és hülye ember csak értékrendek vannak"
Ostobaságokból rakott közhelyhalom, aminek a tetején primitív emberek nyüszítenek, és bizonygatják, hogy mekkora hatalmas ésszel áldotta meg őket a természet.
Külön öröm, hogy olyan ember pécézi ki a kérdezőt az amúgy kiváló fogalmazási képességei miatt, aki a -ba/-be ragot keveri a -ban/-ben raggal, és még arról sem értesült, hogy az írásjelek után szóközt szokás rakni.
Különben meg buta ember is lehet jó ember, lehet jó fej ember is, de azt bizonygatni, hogy butának sem buta, teljesen felesleges.

,,csak rá akarlak világítani arra,hogy nem buták az emberek az ész relatív dolog"
Hol? :D A kis fantáziavilágodban jótündérke? Igen, az írástudatlan barmok akik egész nap vedelnek a sarki kiskocsmában és csak a cs*cs meg a p*na izgatja őket meg az ordítozó kötekedős utolsó tré cigányok biztos okosabbak még nálam is... Mondjuk egy majomnál biztos, igazad van! De akkor te valami istenség vagy drága? Hogy süllyedhettél le holmi pórnép közé erre az oldalra, hogy velem vitatkozz?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!