Van esetleg olyas valaki aki barátkozna, vagy valami ehhez hasonló?
Figyelt kérdés
Manapság annyira nehèz normális..ès,hogy is mondjam becsülendő barátokat találni. Holott barátságos típus vagyok,azt hiszem.. Ès nm nem görcsölök rá,csak az embernek rossz èrzès,hogy egy illetőn kívül senkire se számíthat:O Ez csak nekem ennyire ismerős?
Ráadásul itt az emberek többsège csak úgy eltűnik..ès viszlát:DD
2016. ápr. 24. 19:22
11/20 anonim válasza:
Hát, én becsülendő vagyok a barátaim számára, és nekem is becsülendő barátaim vannak.
Kár, hogy ez neked nem adatott meg *sadface*
12/20 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem nem:)
2016. ápr. 25. 19:15
13/20 anonim válasza:
Hol laksz? Azért érdekel, mert ha közel, akkor több az esélye egy igazi barátság kialakulására. :)
14/20 A kérdező kommentje:
Dunaújváros,pesthez közel viszonylag. Nem tudom tudod e hol van^^ Nekem speciel nm számít ha messzebb van valaki,az legyen a legnagyobb problèmám:)
2016. ápr. 26. 19:01
15/20 Blade Bone válasza:
Én nem szoktam eltűnni és eléggé barátkozós fajta vagyok, szeretek sokat dumálni is néha, szóval ha gondolod írhatsz nekem is. :)
16/20 anonim válasza:
Én is nagyon szívesen baratkoznék veled. :)
23/F
Bp
17/20 anonim válasza:
Nagyon ismerős:/
Ha gondolod írj:) 15/l
19/20 A kérdező kommentje:
Akkor minek kommentelsz:DD Sokeszű.
2016. máj. 23. 08:51
20/20 anonim válasza:
Valaki barátkozna velem? Baranyai vagyok. Lehetőleg lány, és csak barátként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!