Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehetne kitalálni erre...

Mit lehetne kitalálni erre hogy ne idegesítsen?

Figyelt kérdés

Mindenki azzal jön, jött eddig hogy barátnő, meg hogy miért nem szedek fel valakit, meg miért nincs..meg h nem tudok bánni a nőkkel. mint hogyha olyan nagy Baj lenne ez a dolog. Külsőre nincs gondom, átlagosnak nézek ki, inkább belsőleg vannak problémáim amit próbálok helyre rakni, amihez idő kell.

De hogy még ez is rám jön, olyan nyomasztónak érzem a dolgot, mintha valami határidőre be kéne adni valamit.

Ezért nem szeretek már nagyon emberek közt lenni, mert tudom hogy előbb utóbb előjön ez a dolog és mintha nekem kéne emiatt szarul éreznem magam, vagy emiatt kiközösítsenek. vagy hogy azt hiszik hogy meleg vagyok..

De ezt a dolgot már sokadjára kapom, így már nem tudom normálisan kezelni..

Nem tudom, mire gondoljak ilyenkor vagy mit érezzek, vagy hogy tudnám jól kezelni ?

25F

2016. ápr. 23. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ellentétes logika.

Minél többször kapod, annál jobban kéne kezeld.

Megmondod, nincs megfelelő.

E 2 szóval kérdezők 98%át bekussoltatod e témában irányodba.

2016. ápr. 23. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint nálunk nőknél, hogy mikor szülsz már? Ha meg szül végre, akkor mikor jön a kistesó. Ilyenkor úgy érzem mindenki a saját elvárásait akarja kivetíteni az emberre, mert ez a megszokott, hogy 25 évesen legyen partnered, és ha van, akkor illik rá egy évre összeházasodni és házasság után rögtön gyereket vállalni. De azért bosszant a legjobban, mert semmi közük hozzá valójában. Én eljutottam arra szintre, hogy lesz..rom. Mindenki sablonokban él, és te vagy a furcsa ember, ha nem zárkózol fel. Tudod én azzal tudom zavarba hozni az embereket az olyan kérdéseknél mikor megkérdezik, hogy rajta vagyunk -e a gyerekvállaláson, hogy vissza kérdezek: Arra vagy kíváncsi, hogy védekezünk-e?

Tehát átfordítva a te esetedre: Élj vissza azzal, hogy az intim szférádba akarnak beférkőzni és hozd zavarba.

Amúgy a barátnőmnek sincs soha tartós kapcsolata, és egyszerűen nagyon jól elvan anélkül, hogy bárki bekeverjen a saját kis életébe. Ettől még nem frigid, nem leszbi, nem aszexuális, egyszerűen van ilyen aki jól elvan így.

2016. ápr. 23. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:

a saját önbizalmadat kéne fejlesztened, önismeretedet, érzelmi intelligenciádat.

Önálló hiteles felnőtt emberként kezelni tudod az érzéseidet, szükségleteidet :)

2016. ápr. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!